خواص خاویار و فواید خوردن خاویار
خاویار مشهور به پیچیده بودن است و نسبتاً گران قیمت است، اما با طعم و بافت برجسته آن، مواد مغذی مفیدی را به عنوان پروتئین ها، قندها، چربی ها، مواد معدنی و ویتامین مورد نیاز برای عملکرد مناسب بدن فراهم می کند.
فواید و خواص سلامتی خاویار
1.دارای آنتی اکسیدان ها هستند.
این ماده غنی از ویتامین A است که به اصلاح بافت پوست آسیب زده و به جلوگیری از سایش سلول ها کمک می کند و ویتامین E پوست را در عمق بالا می برد تا با شرایط پوست بسیار خشک مقابله کند. ویتامین E نیز برای سیستم گردش خون ارزشمند است و ممکن است به جلوگیری از بیماری پارکینسون کمک کند.
این دو ویتامین برای داشتن پوستی جوان، چشمانی سالم، تقویت سیستم ایمنی و خواص ضد سرطانی، ضروری هستند؛ بنابراین، خاویار یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها در طبیعت محسوب می شود.
2. خاویار به کاهش فشار خون کمک می کند:
پتاسیم موجود در خاویار است و برای کاهش فشار خون توصیه می شود، به همین دلیل این خوراکی در بین مبتلایان به فشار خون توصیه می شود.
3. کمک برای جلوگیری از حملات قلبی با خاویار:
به لطف مقدار بالای روغن امگا 3، بیش از 1000 میلی گرم در خاویار به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند.هم چنین معتقدند که به جلوگیری از بیماری آلزایمر هم کمک می کند.
خاویار برای کمک به جلوگیری از حملات قلبی
4. خاویار برای محافظت در برابر ویروس ها:
ویتامین D یک عنصر فراوان دیگر در این خوراکی سالم است. این عنصر به حفاظت از سیستم ایمنی کمک می کند و اطمینان حاصل می کند که سلول های ایمنی به درستی ارتباط برقرار می کنند و عملکرد خوبی دارند.
5. خاویار برای بازسازی هموگلوبین:
هموگلوبین جزیی از خون است که به انتقال اکسیژن در بدن کمک می کند. خاویار به افزایش سطح این ماده در جریان خون کمک می کند و در بیمارانی که تحت شیمی درمانی یا تحت عمل جراحی قرار گرفته اند، توصیه می شود.
6. خاویار توسعه دهنده ماهیچه:
با توجه به غلظت بالای پروتیین، خاویار برای رشد ماهیچه توصیه می شود. غذاهای غنی از پروتیین مانند این در دوران کودکی، نوجوانی و بارداری زیاد توصیه می شود، زیرا در این مراحل سهم بیشتری از این ماده مغذی لازم است.
7. تاثیر ضد افسردگی خاویار:
به خاطر غلظت بالای امگا 3، خاویار به کاهش افسردگی و اختلال دو قطبی نیز توصیه می شود و برای عملکرد و عملکرد شناختی بسیار مفید است و اثبات می کند که خاویار نه تنها برای سلامت مناسب است، بلکه برای شادی نیز مفید است.
8. فواید خاویار برای استخوان:
چون مقدار زیادی کلسیم دارد، خاویار یک خوراک بزرگ برای استخوان ها است و مصرف آن در دوران بارداری بسیار توصیه می شود زیرا در این مرحله بدن بیش ترین مصرف را مصرف می کند.
9. خاویار دوست ورزشکاران است:
مقدار بالای آهن موجود در خاویار یک غذای عالی برای جلوگیری از کم خونی ناشی از کمبود آهن است. با توجه به مقدار آهن موجود در خاویار، برای افرادی که ورزش های شدید را تمرین می کنند به شدت توصیه می شود.
خواص خاویار برای ورزشکاران
10. خاویار ضد استرس و ضد میگرن:
خوراکی های غنی از ویتامین B2 یا ریبوفلاوین به عنوان خاویار برای بهبود مشکلات عصبی مثل بی خوابی، اضطراب و استرس مفید است. ویتامین B2 و B5 به وفور در خاویار یافت می شوند که برای غلبه بر میگرن مفید است.
13. فواید خاویار برای رابطه جنسی:
از آنجا که خاویار نوعی تخم است، پس حاوی ویتامین مشابهی است که تخم مرغ دارد، مانند B5 و B6 می شود و به تعادل هورمونی کمک می کند که برای یک فعالیت جنسی سالم ضروری است. همانند تخم مرغ نیمرو، خاویار یک منبع خوب از پروتئین کم چرب است که سوخت مورد نیاز برای فعالیت جنسی را تامین می کند. خاویار حتی از تخم مرغ مغذی تر است، زیرا این الماس های لوکس در اقیانوس شامل L - آرگینین، آمینو اسید هستند که به افزایش گردش خون و جریان خون در بدن از جمله اندام های جنسی کمک می کند.
14.خاویار منبع خوبی از ویتامین ب 12، ریبوفلاوین و کلسیم است که همه آن ها به به حداکثر رساندن سطح انرژی قبل از رابطه جنسی کمک می کنند. این ماده حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین D است، هورمون استروئیدی مشتق شده از کلسترول است که تنها برای سلامتی استخوان و سلامت روان ضروری نیست بلکه میزان تستوسترون را نیز همراه با ویتامین ها B5 و B6 حفظ می کند. آن هم چنین تغذیه می کند و سلول های عصبی را افزایش می دهد که برای ایجاد احساسات رمانتیک مهم هستند.
خاویار یک غذای وافر و پر اغماض است که غنی از چربی و کلسترول است.
ارزش غذایی خاویار:
1. یک گرم از خاویار غنی از اسیدهای چرب امگا 3 است.
اسیدهای موجود در خاویار به کاهش لخته شدن خون کمک می کنند و سرخرگ ها را از سخت شدن محافظت می کنند و می توانند به کاهش احتمال ابتلا به حمله قلبی، سکته یا سرخرگ مسدود کمک کنند و طبق انچه در سلامت پلاس وی می خوانید به اندازه کافی فشار خون و تری گلیسیرید را نیز کاهش خواهند داد. تنها یک قاشق چای خوری خاویار می تواند موثر باشد.
خاویار غنی از سلنیوم:
سلنیوم یک منبع معدنی حیاتی است که بدن به آن نیاز دارد. در داخل بدن آن ها با و یتامین E در بدن جفت می شوند. آن ها با هم از سلول ها در برابر آسیب ناشی از رادیکال های آزاد و ترکیبات دیگر محافظت می کنند. این ترکیبات آن هایی هستند که منجر به بیماری های قلبی و در برخی موارد سرطان می شوند. این مواد معدنی می توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به حمایت از رشد کلی سلول کمک کند.
خاویار غنی از ویتامین B12:
ویتامین B12 باعث می شود گلبول های قرمز خون در بدن تولید شوند و آنطور که در بخش سلامت پلاس وی می خوانید هم چنین کمک بزرگی است تا بتوانید اسیدهای چرب را به درستی استفاده کنید.
بسیاری از گیاه خواران به اندازه کافی از این ویتامین لازم برخوردار نیستند، چون این ویتامین قابل حل در آب است. با این حال، خاویار غنی از B12 است و می تواند به برآورده کردن نیازهای مصرف روزانه کمک کند.
خاویار شامل آمینو اسیدها، آرژینین، هیستیدین، لیزین، ایولولین و متیونین (اسیدهای آمین ضروری) است. با این حال خاویار غنی از سدیم و کلسترول است، بنابراین افرادی که در مورد هر کدام از این موارد نگران هستند باید مصرف کلی خاویار را محدود کنند (میزان توصیه شده در این مورد 30 تا 50 گرم است).
مقادیر غذایی زیر براساس یک قاشق غذاخوری خاویار (تقریبا 15 میلی گرم) است.
کالری:40
کلسیم:45 میلی گرم
کولین:78.6 میلی گرم
فولات:8 mcg
آهن:1 ر 9 میلی گرم
منیزیم:47 میلی گرم
فسفر:57 میلی گرم
پتاسیم:29 میلی گرم
سلنیوم:10.5 mcg
روی:0.2 میلی گرم
اسید پانتوتنیک:6 ر 0 میلی گرم
اسیدهای چرب امگا 3:1085 میلی گرم
اسیدهای چرب امگا 6:13 میلی گرم
پروتئین:24.3 میلی گرم
ویتامین A:146 IU
ویتامین B2:3.5 mcg
ویتامین B6:1 / 0 mcg
ویتامین ب 12:3.5 mcg
ویتامین D:37 IU
ویتامین E:0.3 میلی گرم
ویتامین K:0.1 mcg
چربی اشباع شده:0.6 g
چربی تک اشباعی:0.7 گرم چربی
چربی اشباع نشده چند گانه:1.2 گرم
کلسترول:93 میلی گرم
سدیم:238 میلی گرم
کل کربوهیدرات:0.6 g
ارزش غذایی خاویار
فواید سلامتی خاویار:
خاویار غنی از ویتامین A است که به عنوان یک آنتی اکسیدان مهم در رشد سلول ها شناخته می شود. ویتامین A از سلول های سرطانی در برابر بیماری هایی مثل سرطان محافظت می کند. هم چنین به بهبود بینایی و نشانه های سالخوردگی کمک می کند. هم چنین به سیستم ایمنی کمک می کند.
غنی از ویتامین E است که به ایجاد آنتی بادی کمک می کند و از تجزیه غشا سلولی جلوگیری می کند. همچنین غنی از ویتامین D، منیزیم و سلنیوم است که به نفع سیستم گردش خون و سیستم ایمنی و همچنین سیستم عصبی هستند. هم چنین آن به مبارزه با بیماری های قلبی کمک می کند.
خاویار غنی از پتاسیم است که به کاهش فشار خون و کاهش استرس کمک می کند. پتاسیم همچنین به کاهش تولید سنگ کلیه کمک می کند. گفته می شود خاویار غنی از استیل کولین است که همچنین نقش مهمی در عملکرد حافظه بازی می کند.
غنی از آهن، خاویار می تواند به رژیم غذایی با کیفیت پایین کمک کند و کندی و رخوت را کاهش دهد. هم چنین به تولید گلبول های قرمز کمک می کند تا به مبارزه با ویروس ها و عفونت های باکتریایی کمک کند.
خاویار شامل آرگینین است که به افزایش جریان خون کمک می کند. خاویار شامل روی است، یکی از قوی ترین مواد معدنی است که برای تولید سلول های سفید ضروری است.
یک قاشق سوپ خوری خاویار ویتامین ب 12 کل روز را شامل می شود که به تنظیم سیستم عصبی کمک می کند، در مقابل سرطان های مختلف محافظت می کند و به حفظ یک سیستم گوارشی سالم کمک می کند و برای پوست سالم، ناخن ها و مو ضروری است.
مضرات خاویار:
علی رغم سطوح بالای ویتامین ها، مواد معدنی و چربی های ضروری، خاویار یک مقدار کالری نسبتاً بالا و همچنین سطح بالایی از کلسترول و سدیم دارد. بنابراین، خوردن میزان کم، یا حدود 30 تا 50 گرم برای هر فرد توصیه می شود. ما خاویار را دوست داریم اما شما می توانید هر روز از آن به عنوان یک مکمل رژیم غذایی استفاده کنید " یک رژیم متعادل که شامل پروتئین کم چرب و میوه ها و سبزیجات تازه است، مزایای زیادی از جمله خاویار در رژیم غذایی شما به همراه دارد، اما به خاطر داشته باشید اعتدال یک فضیلت است.
نکات ، احتیاط و ملاحظات خاویار:
اگرچه در مورد رژیم غذایی که میزان کلسترول خون را تحت تاثیر قرار می دهد مسائلی وجود دارد، اما آکادمی تغذیه و رژیم و تعدادی دیگر از متخصصان بهداشتی هنوز توصیه می کنند که کلسترول خود را به حداقل نگه دارید. فقط یک قاشق سوپ خوری خاویار شامل تقریباً یک سوم تمام کلسترول رژیمی است که توصیه می شود در یک روز مصرف کنید.
به دنبال مارک های تجاری بگردید که از روش برداشت محصول "بدون کشتن ماهی" برای جمع آوری تخم های ماهی استفاده می کنند. اگرچه در لیستریا و جیوه پایینی دارد، اما برای زنان باردار هنوز می تواند یک خطر محسوب شود. با پزشک خود در سطوح قابل قبول مصرفش مشورت کنید.
خاویار یکی از قدیمی ترین خوراکی های خاص است:
در یونانیان باستان، رومی ها و تزارهای روسیه برای ولخرجی هایشان خاویار می خوردند.
نکات و ملاحظات در رابطه با خاویار
خاویار به آن اندازه که فکر می کنید گران قیمت نیست:
بسیار خوب، قطعاً ارزان نیست اما قیمت خاویار در سال های اخیر به عنوان پیشرفت در پرورش آبزیان به ویژه در داخل کشور کاهش یافته و ماهی های خاویار را در دسترس و مقرون به صرفه قرار داده است.
تخم های ماهی سالمون روی سوشی، خاویار نیستند:
خاویار در ابتدا توسط ماهیگیران روس و ایرانی در دریای خزر برداشت شد. این عبارت به تخم های ماهی نمکی نابارور که از انواع مختلف ماهی خاویار گرفته می شود بر می گردد، از جمله اسسترا، سپروگا و ماهی خاویار. تنها در حدود 26 گونه ماهی خاویاری وجود ندارند.
خاویار توسط رنگ، طعم، بافت و بلوغش مورد قضاوت قرار می گیرد و چنانچه در بخش سلامت پلاس وی توضیح می دهیم زیباترین و بهترین خاویارها بزرگ تر و روشن تر هستند. خاویار با کیفیت پایین طعم کم و تیره تر است. بهتر است که تازه واردها از خاویارهای ارزان تر و ملایم تر شروع کنند.
بیشتر از یک روز می ماند:
از آنجا که این ماهی از لحاظ فنی درمان شده است.
آن را در سردترین بخش یخچال خود نگه دارید، تا جایی که ممکن است به فریزر نزدیک شود، و می تواند برای حدود یک ماه تازه بماند.
خاویار برای سلطنت:
خاویار خورها و افراد مهم به دنبال خاویارهای خاص، نادرترین و گران ترین ها هستند. در قرون وسطی، بسیاری از کشورها قوانینی داشتند که به بهترین خاویار نیاز داشتند تا برای سلطنت حفظ شوند. خاویار رزرو می توانست این خاویار باشد.
صدای خاویار قابل شنیدن است:
زمانی که تخم ها به یکدیگر مالیده می شوند، صدای اصطکاکش می تواند شنیده شود. صدای خاویار خوب وقتی که به وضوح به عنوان چیزی شبیه به خرخر یک گربه شناخته می شود.
مصرف خاویار
خاویار می تواند پایدار باشد:
چندین مورد از 26 گونه ماهی خاویار در حال حاضر در معرض خطر قرار دارند، اما همه آن ها به شدت آسیب دیده اند. منبع جایگزین برای جایگزین های ماهی پایدار توصیه می کند که ماهی خاویار سفید پرورش ماهی و پئل ماهی را انتخاب کنید.