وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

ورقه گیلکی | طرز تهیه “ورقه گیلکی” غذایی بادمجانی با برنج

ورقه گیلکی | طرز تهیه “ورقه گیلکی” غذایی بادمجانی با برنج

ورقه، نوعی کوکوی بادمجان گیلکی است که با نان یا کته خورده می شود. برخلاف ظاهر ساده اش طعم فوق العاده ای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفه جویی می کند.طرز تهیه “ورقه گیلکی” را در آشپزخانه نمناک ببینید.

 مواد لازم برای ورقه گیلکی

  •  بادمجان متوسط: 3عدد
  • تخم مرغ: 4 تا 5 عدد
  • روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
غذاهای گیلانی 

طرز تهیه ورقه گیلکی

بادمجان ها را پس از شستن ، پوست بگیرید و به ضخامت 2 سانتی متر و به صورت حلقه ای ببرید .اگر بادمجان ها پوست نازک هستند میتوانید با پوست خرد کنید.

سپس روی آن نمک بریزید و حدود یک ساعت در سبد قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود و  موقعه سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند.

بعد بادمجان ها را بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود.  بادمجان ها را خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و به همراه ، نمک ، فلفل و زردچوبه هم بزنید تا یکدست شوند.

ورقه گیلکی

تابه  نچسبی را انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید و بادمجان های سرخ شده را کف تابه بچینید. سپس تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و تخم مرغ ها را روی بادمجانها بریزید تا بسته شوند. بعد از 6 دقیقه پختن تخم مرغ ها ، تابه را از روی حرارت بردارید و ورقه گیلکی را داخل ظرف مورد نظر بکشید و برش بزنید. 

ورقه گیلکی را در کنار گوجه فرنگی و برنج کته سرو کنید.

نکات
  • اضافه کردن نصف قاشق چای خوری دارچین اختیاری است.
  • اگر بادمجان پوست نازک است آن را با پوست خرد و سرخ کنید.

نکات تکمیلی در مورد ورقه گیلکی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ورقه گیلکی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع