وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

ویژگی های یک رستوران خوب

ویژگی های یک رستوران خوب

یکی از مشکلاتی که هنگام سفر برای بیشتر مردم پیش می آید، انتخاب رستوران های خوب و سالم است که ما در این مطلب درباره ویژگی های یک رستوران خوب توضیحاتی ارائه می کنیم.

یک رستوران خوب چه ویژگی های دیگری دارد

یکی از تفریح های ما غذا خوردن بیرون از منزل است. خیلی از خانواده ها با توجه به درآمدشان به سراغ رستوران های گران و ارزان قیمت می روند و ساعتی را در کنار عزیزانشان می گذرانند. غافل از اینکه باید برای انتخاب یک رستوران، به نکته های بسیاری به غیر از داشتن غذاهای خوشمزه توجه کرد . در این مطلب ما درباره ویژگی های یک رستوران خوب صحبت می کنیم.

درباره ویژگی های یک رستوران خوب چه می دانید

تعطیلات زمان بسیار خوبی برای مسافرت رفتن و برطرف کردن خستگی چند ماه کار و تلاش است . اما یکی از مشکلاتی که هنگام سفر برای بیشتر مردم پیش می آید، انتخاب رستوران های خوب و سالم است .رستوران هایی که نه تنها از غذاهای آنجا لذت ببرند، بلکه بابت سلامتی شان نگران هم نشوند . یک رستوران خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

یک رستوران خوب باید چگونه باشد؟
متاسفانه در بیشتر دنیا با وجود اینکه تعداد بسیار زیادی رستوران وجود دارد اما تعداد رستوران هایی که از هر نظر خوب و عالی باشند، بسیار اندک است .رستوران های خوب که بتوان در آنها از غذای سالم مطمئن بود، چند ویژگی دارد که در ادامه به آنها اشاره شده است :

رستوران خوب

درباره ویژگی های یک رستوران خوب بیشتر بدانید

1- ارائه غذای با کیفیت
وقتی مردم قدم به رستورانی می گذارند، توقع دارند که از غذای خود لذت برده و در عین حال سلامتی شان به خطر نیفتد . رستوران های خوب، در این زمینه نهایت دقت خود را به کار می برند و غذاهای باکیفیت در اختیار مردم می گذارند .
این رستوران ها بالاترین استانداردها را در مورد غذایی که ارائه می دهند در نظر می گیرند . در ضمن از این استانداردها همیشه استفاده می کنند و هر زمان که قدم به آن رستوران بگذارید، با غذای باکیفیتی روبه رو می شوید .
موارد بسیاری به ما کمک می کنند تا یک غذای سالم و بهداشتی را تشخیص دهیم . این موارد عبارتند از ظاهر غذا (اندازه، شکل، رنگ)، بافت، طعم و بوی آنها . هرگاه غذایی مانده باشد، طراوت خود را از دست داده و طعم خوبی نخواهد داشت .
همچنین رستوران هایی که همیشه غذای با کیفیتی به مشتریان خود ارائه می دهند، معروف و شناخته شده هستند . وارد هر شهر و محله ای که شدید، می توانید از افراد آن منطقه سراغ رستوران های خوب را بگیرید .

2- پاکیزگی رستوران
پاکیزگی رستوران بسیار ضروری است. هیچ کس دوست ندارد در مکانی کثیف غذا خورده و خود را در خطر بیماری، به ویژه مسمومیت های غذایی، قرار دهد و لذت روزهای خوب مسافرت را با بیماری از دست بدهد .
وقتی قدم به یک رستوران می گذارید، می توانید حدس بزنید که این رستوران به تمیزی چقدر اهمیت می دهد . در رستوران های غیربهداشتی، حتی غذاهای خوشمزه ارزشی نخواهند داشت، زیرا افراد را گرفتار بیماری و مسمومیت غذایی خواهند کرد .
می توانید قبل از سفارش غذا، از آشپزخانه رستوران دیدن کنید. در ضمن با مراجعه به سرویس بهداشتی یک رستوران می توانید بفهمید که آن رستوران به بهداشت چقدر اهمیت می دهد .
به طور مثال رستوران های غیربهداشتی به نظافت سرویس بهداشتی خود به اندازه کافی توجه نشان نمی دهند . در ضمن رستوران های با کیفیت که از نظر بهداشتی به تمام موارد ضروری توجه می کنند، گواهینامه گرفته و به عنوان رستوران های خوب معرفی می شوند .
این رستوران ها گواهینامه کیفیت خود را در معرض دید مشتریان قرار می دهند . چنانچه این گواهینامه را دیدید، می توانید تا حد نسبتاً بالایی از تمیز و بهداشتی بودن رستوران مطمئن باشید .

3- محیط رستوران
رستوران های خوب که می خواهند تأثیر خوبی روی مشتریان خود بگذارند، فضای رستوران را دلچسب و خوشایند می کنند .این رستوران ها معمولاً از دکوراسیون زیبایی بهره مند هستند. در حقیقت آنها با این روش، افراد بسیاری را به رفتن به آنجا تشویق می کنند .
خوردن غذا در یک محیط زیبا می تواند لحظات لذت بخشی را به همراه داشته باشد و خاطره خوبی از سفر در ذهنمان باقی بگذارد .محیط این رستوران ها معمولاً با وجود صندلی های راحت، پخش موسیقی ملایم و نورپردازی، عالی و دوست داشتنی می شود .

4- کارکنان رستوران
کارکنان رستوران های باکیفیت معمولاً رفتار مناسبی با مشتری دارند و در انجام کارهایشان سرعت عمل به خرج می دهند . آن ها دایما در حال تمیز کردن میزهای غذای مشتریان قبلی هستند و هرگز اجازه نمی دهند، مشتریان جدید پشت میزهای کثیف بنشینند .
در ضمن ظاهر و لباس آنها مرتب است و نشانه ای از آلودگی در آنها دیده نمی شود . به غذاهای رستوران هایی که کارکنانشان تمیز و مرتب و حرفه ای نیستند، هرگز نمی توان اعتماد کرد . همچنین کارکنان رستوران باید دارای کارت بهداشت باشند و مشتریان حق دارند که این موضوع را بررسی کنند .

رستوران خوب

آشنایی با ویژگی های یک رستوران خوب 

5- فهرست غذای رستوران و انتخاب صحیح غذا
معمولاً فهرست غذاهای رستوران های خوب، حاوی غذاهای سالم و در عین حال خوشمزه است . آن ها در کنار غذاهای معمولی و روزمره ای که بسیاری از مردم طرفدار آن هستند، غذاهای سالم و رژیمی نیز در اختیار مشتریان خود قرار می دهند .
در این رستوران ها، غذاهای حاضری کمتر ارائه می شود. افرادی که به این رستوران ها می روند، به ویژه کسانی که در سفر هستند، می توانند انواع غذاهایی که برایشان مفید است سفارش دهند .اگر می خواهید از مسافرتتان لذت ببرید و در عین حال نمی خواهید وقت با ارزش سفرتان به آشپزی بگذرد، با توجه به نکات بالا، رستوران های خوب را شناسایی کرده و خود را به خطر بیماری و مسمویت غذایی نیندازید .

6- قیمت غذاهای رستوران
برخی از مردم تصور می کنند وقتی قیمت غذایی بسیار گران است، آن غذا با کیفیت است . یا رستوران های گرانقیمت، الزاماً امکانات و بهداشت بسیار بهتری نسبت به دیگر رستوران ها دارند، اما این مساله صحت ندارد، نمی توان از روی قیمت رستوران ها به کیفیت آنها پی برد .
باید به نکات دیگر رستوران های خوب توجه کرد. از طرف دیگر وقتی یک رستوران برای غذاهایی که معمولاً گرانقیمت هستند، قیمت بسیار پایینی در نظر می گیرد، باید به کیفیت مواد غذایی به کاربرده شده در درست کردن آن غذا، شک کنید .
دیدن آشپزخانه و بررسی یخچال های چنین رستورانی ضروری است .البته مطمئن باشید که این نوع رستوران ها، غذای بهداشتی و سالمی تحویل نمی دهند . اگر به دنبال تجربه سفر دلپذیری هستید، هنگام مصرف غذا بسیار مراقب باشید و با انجام دادن کمی تحقیق در مورد آنها، بهترین رستوران را انتخاب کنید .
البته به لطف سایت های اینترنتی و نظراتی که مردم در سایت می گذارند، می توان رستوران های خوب را شناسایی کرد . قبل از مسافرت، تمام رستوران های مقصدتان را به صورت اینترنتی جستجو کرده و بهترین آنها را انتخاب کنید .

5ویژگی دیگر یک رستوران خوب

آشپزخانه قابل رویت

رستوران هایی که آشپزخانه و بخش سرو غذایشان قابل مشاهده هستند و مشتری می تواند تمام کارهایی که برای تهیه غذا اجرا می شود ببیند، برای انتخاب مناسب تر هستند زیرا در این صورت کارکنان رستوران باید به نکته های بهداشتی و اصول حرفه ای آشپزی و سرو، بیش از پیش توجه کنند.

رستوران خوب

باویژگی های یک رستوران خوب آشنا شوید

کارکنان مودب و پاسخگو

مناسب بودن سر و وضع کارکنان و پاسخگو بودن آنها در برابر مشتری از ویژگی های یک رستوران خوب است. آنها باید با کمال ادب و احترام به درخواست های مشتری پاسخ دهند و به شکایت های احتمالی آنها رسیدگی کنند. رعایت این نکته ها، ابتدایی ترین موارد در امر مشتری مداری در رستوران هاست.

حضور مسوول رستوران در کنار مشتریان

حضور مسوول رستوران در جایی که مشتریان به صرف غذا می پردازند و پرس وجو از آنها درباره اینکه کیفیت و کمیت غذا موردپسندشان است یا نه، نشانه آن است که رستوران به مشتریانش اهمیت می دهد و همواره در پی بهتر شدن است. وجود فرم های نظرخواهی نیز می تواند نشانه ای از همین اهمیت قائل شدن برای مشتری باشد.

داشتن میزهای شیشه ای

از آنجا که سطوح پلاستیکی آلودگی ها را به خود جذب می کنند، در یک رستوران مناسب باید میزهای شیشه ای وجود داشته باشد تا به راحتی تمیز شوند. به علاوه، از پارچ نباید برای سرو نوشیدنی ها استفاده کرد بلکه آنها باید وکیوم شده باشند و با همان بطری و نی سرو شوند زیرا استفاده از لیوان و پارچ احتمال انتقال آلودگی را بالا می برد.

داشتن نور کافی و شلوغ نبودن

داشتن نور کافی و شلوغ نبودن رستوران از دیگر ویژگی های یک رستوران خوب است که مسوولان آن باید به این نکته ها دقت داشته باشند.
توجه
وقتی به مسافرت می روید و به هر دلیلی مجبور می شوید، حتماً در رستوران غذا صرف کنید، بهتر است از غذاهایی استقبال کنید که سالم بوده و شما را دچار مشکل نمی کنند .خوردن غذاهای کم چرب و گیاهی گزینه های خوبی هستند. همچنین در کنار این خوراکی ها از موادی مصرف کنید که سیستم ایمنی بدنتان را در بهترین حالت قرار دهند .به طور مثال خوردن میوه های خشک، بیسکوئیت های نمکی و آجیل بهترین میان وعده هایی است که می توانید در سفر از آنها استفاده کنید . در ضمن وعده غذایی کوچک برگزینید و با پرخوری خود را به دردسر نیندازید .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع