دستور پخت پاستا تیلا پیلا
پاستا تیلا پیلا از فیله ماهی تیلا پیلا تهیه میشود و به دلیل داشتن ماهی بسیار مقوی است و خیلی هم سریع آماده می شود.اگر از طرفداران غذاهای دریایی و انواع پاستاها هستید ، حتما این دو ترکیب خوشمزه را امتحان کنید.
مواد لازم برای پاستا خوشمزه تیلا پیلا
- ماکارانی :225 گرم
- فیله تیلاپیلا :340 گرم
- نمک :1/8 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه :1/8 قاشق چایخوری
- روغن زیتون :دو قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده :یک پیمانه
- مغز رازیانه خرد شده :225 گرم
- سیر تازه رنده شده :یک قاشق غذاخوری
- کیپر :یک قاشق غذاخوری
- پودر مخلوط سبزیجات عطری :یک قاشق چایخوری
- کنسرو گوجه فرنگی :410 گرم
- سس گوجه فرنگی : 225 گرم
- جعفری تازه خرد شده :یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا خوشمزه تیلا پیلا
مرحله اول:
برای درست کردن پاستا تیلا پیلا ابتدا فیله های ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم:
ماکارونی را در جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید. سپس آبکش کرده و یک چهارم از آب آن را کنار بگذارید.
مرحله سوم:
تابه ای را روی حرارت قرا داده و یک قاشق روغن را بریزید و بعد از داغ شدن ماهی مزه دار شده را داخل آن سرخ کنید.
مرحله چهارم:
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و باقی روغن را داخل آن بریزید و یک پیمانه پیاز خرد شده و رازیانه را داخل آن تفت دهید.
در ادامه سیر ، پودر سبزیجات ، کیپر و ادویه را افزوده وکمی تفت دهید.
مرحله پنجم:
در مرحله بعد سس گوجه فرنگی ، کنسرو گوجه فرنگی و آب پاستا را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد.
مرحله نهایی:
بعد از اینکه سس غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید.
پاستا و ماهی را در ظرف دلخواه بکشید و سس را روی آن بریزید.
در آخر با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا تیلا پیلا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پاستا تیلا پیلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .