وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

پاستا | طرز تهیه “پاستا تیلا پیلا” خوشمزه

پاستا | طرز تهیه “پاستا تیلا پیلا” خوشمزه

فیله ماهی تیلا پیلا را می توانید به صورت منجمد در سوپرمارکت ها پیدا کنید. این پاستا خواص بسیاری دارد و در عرض کمتر از یک ساعت آماده می شود.

دستور پخت پاستا تیلا پیلا

پاستا تیلا پیلا از فیله ماهی تیلا پیلا تهیه میشود و به دلیل داشتن ماهی بسیار مقوی است و خیلی هم سریع آماده می شود.اگر از طرفداران غذاهای دریایی و انواع پاستاها هستید ، حتما این دو ترکیب خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم برای پاستا خوشمزه تیلا پیلا

  • ماکارانی :225 گرم 
  • فیله تیلاپیلا :340 گرم
  • نمک :1/8 قاشق چایخوری 
  • فلفل سیاه :1/8 قاشق چایخوری 
  • روغن زیتون :دو قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده :یک پیمانه
  • مغز رازیانه خرد شده :225 گرم
  • سیر تازه رنده شده :یک قاشق غذاخوری
  • کیپر :یک قاشق غذاخوری
  • پودر مخلوط سبزیجات عطری :یک قاشق چایخوری
  • کنسرو گوجه فرنگی :410 گرم
  • سس گوجه فرنگی : 225 گرم
  • جعفری تازه خرد شده :یک قاشق غذاخوری
پاستا

طرز تهیه پاستا خوشمزه تیلا پیلا

 مرحله اول:

برای درست کردن پاستا تیلا پیلا ابتدا فیله های ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کرده و کنار بگذارید.

 مرحله دوم:

ماکارونی را در جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید. سپس آبکش کرده و یک چهارم از آب آن را کنار بگذارید.

مرحله سوم:

تابه ای را روی حرارت قرا داده و یک قاشق روغن را بریزید و بعد از داغ شدن ماهی مزه دار شده را داخل آن سرخ کنید.

 مرحله چهارم:

تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و باقی روغن را داخل آن بریزید و یک پیمانه پیاز خرد شده و رازیانه را داخل آن تفت دهید. 

در ادامه سیر ، پودر سبزیجات ، کیپر و ادویه را افزوده وکمی تفت دهید.

 مرحله پنجم:

در مرحله بعد سس گوجه فرنگی ، کنسرو گوجه فرنگی و آب پاستا را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد.

 مرحله نهایی:

بعد از اینکه سس غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید.

پاستا و ماهی را در ظرف دلخواه بکشید و سس را روی آن بریزید. 

در آخر با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

پاستا تیلا پیلا

نکات تکمیلی در مورد پاستا تیلا پیلا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پاستا تیلا پیلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع