وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

پاستای نواری | طرز تهیه پاستای نواری

پاستای نواری | طرز تهیه پاستای نواری

پاستا به خمیر سفتی گفته می شود که در فرم های مختلف در انواع و اقسام غذاها به خصوص از نوع ایتالیایی مورد استفاده قرار می گیرد؛ در ضمن این خمیر با توجه به شکل و فرم آن به زبان ایتالیایی نامگذاری شده است. با دستور پخت پاستای نواری همراه ما باشید.

مواد لازم برای پاستای نواری

450 گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز بزرگ
یک حبه سیر (له شده یا رنده شده)
50 گرم یا یک پیمانه جعفری تازه (خردشده)
یک عدد تخم مرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود)
2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
60 میلی لیتر یا 4 قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان رنده شده
2 پیمانه تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکش شده
یک پیمانه خمیر تازه داخل نان فانتزی
نمک و فلفل به مقدار لازم
یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
400 گرم گوجه فرنگی (ریز خرد شود)
5 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق چای خوری پودر آویشن یا پودر ارگانو
2 عدد فلفل سبز (ترجیحا تند باشد)
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه پاستای نواری

 

گوشت چرخ کرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
با این میزان مواد، 20 عدد کوفته ریزه آماده می شود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابه ای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس کوفته ریزه ها را در روغن تفت داده و بپزید. کوفته ها را حین سرخ شدن، مرتب هم بزنید تا همه جای آنها کاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.

پاستا نواری


برای آماده کردن سس کافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط کرده و روی کوفته ریزه ها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت یا شماره6 قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراک یک ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراک بریزید و همراه پاستای آبکش شده سرو کنید.

نکته:پس از گذشت نیم ساعت از پخت خوراک، یک بار مواد را هم بزنید.

پاستای نواری

نکات تکمیلی در مورد پاستای نواری

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پاستای نواری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع