وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

پلو پوست پرتقال | طرز تهیه “پلو پوست پرتقال”

پلو پوست پرتقال | طرز تهیه “پلو پوست پرتقال”

خیلی ها از پوست پرتقال برای درست کردن مربا استفاده می کنند و یا دور می ریزند. اما ما اینبار می خواهیم پلویی با پوست پرتقال درست کنیم.طرز تهیه “پلو پوست پرتقال” را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد لازم برای پلو پوست پرتقال

  • کره یا روغن مایع:3 ق غ
  • برنج:2 لیوان
  • نمک:1 ق م
  • فلفل سیاه:به میزان دلخواه
  • آب پرتقال:4 ق غ
  • پوست پرتقال (رنده شده):1 ق م
پلو پوست پرتقال

طرز تهیه پلو پرتقالی

ابتدا برنج را بشویید و در آب و نمک حدود 1 تا 2  ساعت خیس دهید.

پرتقال ها را پس از شستن ، پوستش را رنده کنید و بعد آبش را بگیرید.

رنده پوست پرتقال را با یک لیوان آب بجوشانید و در صافی بریزید .

این کار را 3 بار انجام دهید و هر بار آب جوش را خالی کنید و مجددا بجوشانید.

بعد از 3 بار جوشیدن ، پوست پرتقال را در آب سرد  به مدت 1 ساعت قرار دهید و طی آن چند بار آبش را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود.

داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آبش به جوش بیاید .بعد آب برنج را خالی کنید و برنج را داخل آب جوش بریزید.

وقتی مغز برنج نیم پخت شد آن را داخل آبکش بریزید و مقداری آب ولرم روی برنج بریزید تا تمام نشاسته آن از بین برود .

مقداری روغن یا کره  داخل قابلمه ای بریزید و  روی حرارت قرار دهید .بعد از اینکه آب برنج کاملا کشیده شد داخل قابلمه بریزید و با روغن تفت دهید تا شفاف شود.

سپس دو نیم لیوان آب را داخل قابلمه برنج بریزید تا بجوشد.

 بعد از جوشیدن آب ، آب پرتقال را به آن اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل را هم داخل برنج بریزید و آن را هم بزنید تا برنج ته نگیرد.

 در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج با حرارت متوسط 5 دقیقه  بجوشد. بعد حرارت را کم کنید تا آب برنج کشیده شود.

وقتی آب برنج خشک شد و روی برنج سوراخ سوراخ شد ، رنده پوست پرتقال را داخل آن بریزید .

یک دم کنی روی در قابلمه بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه ای برنج با حرارت کم دم بکشد.

بعد حرارت را خاموش کنید و بدون اینکه در قابلمه را بردارید یک ربع تا 20 دقیقه صبر کنید .

بعد از این زمان در قابلمه را باز کنید و پوست پرتقال را به آرامی با برنج مخلوط کنید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

روی برنجتان را میتوانید با خلال پسته و بادام و کمی زعفران تزیین کنید.

 طرز تهیه پلو پوست پرتقال

نکات تکمیلی در مورد پلو پوست پرتقال

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
پلو پوست پرتقال را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع