مافین و پودر مافین؛ آنچه باید بدانید
مافین ها کیک یا نوعی نان کم شیرین است که در اندازههای کوچک و یک نفره تهیه میشوند. مافین ها به دو صورت آمریکایی و انگلیسی موجود هستند. در تهیه مافین های آمریکایی شکر، خمیر کره و بکینگ پودر به کار رفته و خمیر آنها پس از آماده شدن درون کاغذهای ضخیم فنجان مانند ریخته میشود. در انواعی از مافین ها از کشمش، کالباس یا بیکن خرد شده نیز استفاده می شود.
از مافین می توان برای صبحانه و یا عصرانه همراه چای استفاده نمود. پاسخ به سوالات رایج شما درباره طرز تهیه مافین و طرز استفاده از پودر مافین را در ادامه این بخش از آموزش شیرینی پزی پلاس وی، خواهیم داشت.
پودر مافین چیست؟
پودر مافین در واقع پودرهای نیمه آماده هستند که در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها موجود می باشد. شما می توانید با توجه به دستورالعمل ها این پودرها را آماده و داخل قالب های آماده مافین بریزید و داخل فر قرار داده و یک مافین خوشمزه برای خود تهیه کنید.
طرز تهیه کیک با پودر مافین چگونه است؟
- برای تهیه مافین، داخل یک ظرف مناسب، محتویات بسته پودر مافین را با 12 قاشق غذاخوری روغن و 12 قاشق غذا خوری آب و یک عدد تخم مرغ درشت به مدت یک دقیقه کاملا مخلوط کنید.
- درون سینی فر قالب های مد نظر را گذاشته و مافین را با قاشق داخل آنها بریزید و نصف قالب را خالی بگذارید و درون فر قرار دهید.
- برای تهیه مافین با پودر مافین، فر را روی دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- برای تهیه مافین با فر برقی، فر را روی 180 درجه برقی بگذارید.
- 20 دقیقه صبر کنید تا مافین شما آماده شود.
تفاوت مافین و کیک فنجانی چیست؟
مافین به کیک فنجانی شبیه است اما نسبت به کیک فنجانی ظاهری ساده و بدون تزیین دارد. کیک فنجانی نسبت به مافین دارای چربی و کرهٔ بیشتری است. مایه کیک فنجانی در داخل آلومینیوم یا کاغذ ضخیم ریخته شده و پخته میشود و پس از پخته شدن به روشهای گوناگون تزیین میشود.