جویدن این نوع آدامس پوسیدگی دندان را به همراه دارد
پوسیدگی دندان به طور کلی مشکلی است که در سنین مختلف بروز می کند و واضح است که اصلی ترین عامل آن خوردن مواد غذایی خواص و رعایت نکردن بهداشت است.
قند ها تأثیرات زیادی بر روی دندان برجای می گذارند که این موضوع در افرادی که به بهداشت دهان و دندان خود اهمیت نمی دهند، بسیار قابل ملاحظه تر است.
برخی از عادات نادرست غذایی که روند خرابی دندان ها را تسریع کرده و موجب آسیب جدی دندان می شود، همچنین یکی از عادات نادرست استفاده از آدامس های قند دار در بین وعده های غذایی است که این موضوع می تواند احتمال پوسیدگی دندان ها را تا دو برابر افزایش می دهد.
نکاتی برای مصرف بعضی از خوراکی ها
اگر غذاهای حاوی نشاسته مانند بیسکویت نیز به میزان زیاد مصرف و در دهان باقی بماند، ممکن است تحت تأثیر عمل آنزیم های تجزیه کننده نشاسته به قند قرار گیرد.
اگر روند تجزیه نشاسته به قند تسریع شود، در آن صورت باکتری های موجود در دهان از قند های به وجود آمده اسید تولید کرده و این اسید ها موجب آسیب مینا و ساختار زیرین دندان و در نتیجه پوسیدگی دندان ها می شوند.