وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

پیتزا مرغ و قارچ کاری | طرز تهیه “پیتزا مرغ و قارچ” کاری

پیتزا مرغ و قارچ کاری | طرز تهیه “پیتزا مرغ و قارچ” کاری

“پیتزا مرغ و قارچ” کاری کشدار و خوشمزه ای است که با یک بار امتحانش طعم و مزه ی دلنشین آن ذائقه ی شما را به سمت خود جلب میکند.

مواد لازم برای پیتزا مرغ و قارچ کاری:

  • سینه مرغ:نیم کیلو
  • قارچ:نیم کیلو
  • فلفل دلمه ای :متوسط دو عدد
  • پیاز:یک عدد
  • پنیر پیتزای رنده شده :به اندازه کافی
  • سس گوجه فرنگی :به مقدار لازم
  • ادویه کاری :به مقدار لازم
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
پیتزا
پخت پیتزا مرغ و قارچ کاری

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ کاری

برای پخت پیتزا لازم است اول خمیر آن را آماده کنید و در مرحله بعد مواد روی پیتزا را تهیه کنید.برای این کار باید ابتدا مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه داخل روغن تفت دهید تا بپزد.

در حین پختن مقداری هم نمک به آنها اضافه کنید. بعد از اینکه مرغ پخته شد بگذارید تا کاملا خنک شود. آن وقت آن را ریش‌ریش کنید.

در مرحله بعد قارچ ها و فلفل دلمه ای ها را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و قارچ ها را داخل آن تفت دهید.

وقتی آب قارچ جمع شد فلفل دلمه و مرغ ریش‌ریش شده را اضافه کنید و مقداری ادویه کاری و نمک و فلفل روی آنها بریزید و کمی تفت دهید.

سپس مواد را از روی حرارت بردارید.

بعد از ور آمدن خمیر پیتزا آن را به قطر دو سانتی‌متر داخل قالب و یا سینی فر پهن کنید و رویش سس بمالید و بعد، روی خمیر را با مواد تفت داده شده بپوشانید.

در آخر هم پنیر پیتزای رنده شده را کاملا روی سطح خمیر بریزید و در صورت تمایل مقداری هم سس روی خمیر بریزید.

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب پیتزا را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

نکاتی برای خوشمزه تر شدن پیتزا:

برای خوشمزه تر شدن و کشدار شدن پنیر پیتزای و برای اینکه پنیر نسوزد بهتر این است که از ابتدا پنیر را روی خمیر نریزیم و بعد از اینکه پیتزا نیم پز شد در ده دقیقه آخر پخت پیتزا ، پنیرها را اضافه کنید و در فر قرار دهید.

پیتزا مرغ و قارچ
پیتزا مرغ و قارچ کاری خوشمزه در خانه

 

نکات تکمیلی در مورد پیتزا مرغ و قارچ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پیتزا مرغ و قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع