مواد لازم برای پیتزا پای
- 400 گرم:خمیر پیتزا
- 225 گرم:سوسیس خرد و پخته شده
- دو پیمانه:اسفناج تازه
- یک پیمانه:سس پیتزا
- یک پیمانه:مغز آرتیشو خرد شده
- نصف پیمانه:زیتون خرد شده
- 1/3 پیمانه:پیاز قرمز خلالی
- دو پیمانه:مخلوط پنیرهای چدار، گودا و موزارلا
- یک پیمانه: پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه پیتزا پای
ابتدا کف سینی فر را چرب کرده و فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را بوسیله وردنه باز کنید.قسمتی از خمیر را نگه دارید و آن را به شکل نوار های باریک برش بزنید و کنار بگذارید.
بقیه خمیر را به شکل مستطیل برش بزنید و داخل سینی پهن کرده و آن را 6 تا 7 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.
سوسیس را پخته و خرد کنید ، پیاز را خرد کنید ، اسفناج را خرد کرده و در نهایت زیتون را هم خرد نمایید.همه مواد بالا را با هم مخلوط کرده و مغز آرتیشو خرد شده را هم بیافزایید.
مواد را روی خمیری که داخل سینی پهن کرده اید بریزید و پنیر را روی آن بپاشید.روی مواد را با نوارهای خمیری که کنار گذاشته اید به شکل شطرنجی بپوشانید .
در نهایت پیتزا پای را برای 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و برشته شود.بعد از گذشت این مدت زمان پیتزا را از فر خارج کرده و برش بزنید و با سس دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا پای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پیتزا پای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .