مواد لازم برای پیراشکی مرغ و بادمجان
- خمیر پیراشکی:یک بسته
- سینه مرغ :یک عدد
- بادمجان :3 عدد متوسط
- گوجه فرنگی :3 عدد متوسط
- نمک :به میزان لازم
- زردچوبه :به میزان لازم
- فلفل قرمز :به میزان لازم
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی مرغ و بادمجان
سینه مرغ را به همراه مقداری آب ،نمک ، فلفل و زردچوبه روی حرارت قرار دهید تا آب پز شوند.
بعد سینه ها را ریز خرد کنید.
بادمجان ها را پوست کنید و به قطعات مکعبی کوچک ببرید.
سپس مقداری نمک روی بادمجان ها بپاشید.بعد بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.
گوجه ها را برش دهید و به همراه سینه مرغ ریز خرد شده به بادمجانها ی نرم شده اضافه کنید و همه مواد را با هم کمی تفت دهید.
خمیر پیراشکی آماده شده را از فریزر در بیاورید و بعد از اینکه از حالت انجماد در آمد مقداری از مواد را داخل خمیر بریزید و با دست یا چنگال لبه های خمیر را ببندید .
سپس خمیر را در روغن سرخ کنید
و یا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد داغ کنید و پیراشکی را داخل آن قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پیراشکی مرغ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .