مواد لازم برای چاکلت لاوا کیک
- شکلات:60 گرم
- کره:40 گرم
- تخم مرغ:1 عدد
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- وانیل :1 ق چ
- پودر قهوه فوری:نصف ق چ
- شکر:2 ق غ
- آرد:1 ق غ
- کره و پودر کاکائو :به مقدار کافی
پخت چاکلت لاوا کیک
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک
ابتدا کره و شکلات را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود، در این میان تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بشکنید و به همراه شکر و وانیل خوب هم بزنید تا یکدست شود.
شکلات مذاب را بعد از خنک شدن به مواد افزوده و مجدد هم بزنید، در ادامه پودر قهوه را بریزید و آرد را هم بعد از الک کردن به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
قالب های مافین را چرب کرده و کمی پودر کاکائو بپاشید سپس آن را برگردانید تا کاکائوی اضافی اش بیرون بریزید اگر پودر کاکائو نداشتید آرد بپاشید ،
حالا حدود دوسوم از حجم قالب ها را با خمیر پر کرده و آن ها را داخل سینی فر بچینید و برای 7 تا 10 دقیقه با دمای 210 درجه بپزید.
بعد از اینکه چاکلت لاوا آماده شد آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و کمی پودر قند بپاشید.
چاکلت لاوا کیک
نکات تکمیلی در مورد چاکلت لاوا کیک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
چاکلت لاوا کیک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .