مواد لازم برای چای ترش و شیرین خنک
- چای آلبالو یا تمشک : 6 عدد کیسه ای
- عسل : نصف پیمانه
- آب لیمو : 1 پیمانه
- آب جوش : 5 پیمانه
طرز تهیه چای ترش و شیرین خنک
داخل 5 پیمانه آب جوش چای آلبالوی کیسه ای و عسل را میریزم و کمی هم میزنیم تا عسل حل شود .بعد 10 دقیقه صبر میکنیم تا چای کیسه ای خوب رنگ بدهد.وقتی آب جوش رنگ آلبالو را گرفت تی بگ ها را از داخل آن در میاوریم و آبلیمو را اضافه میکنیم و هم میزنیم . چای ترش و شیرین بدست آمده را در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شوند و یا با یخ سرو کنید
نکته
اگر دوست دارید می توانید به جای تی بگ آلبالو از انواع تی بگ های ترش مزه مانند تمشک نیز استفاده کنید. این چای سرد و خوشمزه بسیار سریع و آسان تهیه می شود و یکی از بهترین نوشیدنی های خنک است این مقدار چای برای 6 تا 8 نفر مناسب است و در مدت 10 دقیقه آماده می شود و پس از سرد شدن آماده سرو است.
نکات تکمیلی در مورد چای ترش و شیرین خنک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
چای ترش و شیرین خنک را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .