وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

چرا حلواهای من خشک و سفت میشه؟

چرا حلواهای من خشک و سفت میشه؟

حلوا شیرینی پرطرفدار و خوشمزه ای است که انواع مختلفی دارد. اگر بعد از پخت حلوا، حلوا سفت و خشک شد، علت آن کار اشتباهی است که در پخت آن انجام دادید.

دلایل خشک و سفت شدن انواع حلوا

حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است که انواع مختلفی دارد و در هر منطقه ای به شکل متفاوتی تهیه می شود. با شنیدن نام حلوا بسیاری از افراد فکرشان به سمت همان حلوای آرد می رود که برای فاتحه خواندن بر سر مزار و سنگ قبر اموات پخش می شود.

حلوای آرد گندم از مخلوط شدن آرد سفید گندم با روغن آفتابگردان و شیره انگور و هل و گلاب و مغز پسته و زعفران و ... تهیه می شود. برخی اوقات پس از پخت حلوا ، حلوا آن نرمی و لطافتی که باید داشته باشد را ندارد و سفت و خشک است. اگر می خواهید بدانید علت خشک و سفت بودن حلوا چیست، این بخش از پلاس وی را مطالعه نمایید.

نکات پخت حلوا

اگر مایل به پخت یک حلوای خوشمزه و نرم هستید حتما سری به مطالب پیشنهادی این بخش بزنید.

طرز تهیه صفر تا صد حلوا برای افراد مبتدی

راز پخت یک حلوای زنجبیلی معرکه

ترفند پخت حلوای سیاه با شیره انگور

علت خشک و سفت بودن حلوا چیست؟

خشک و سفت شدن حلوا به این دلایل است که:

  • برای تهیه حلوا شما آرد را الک نمی کنید.
  • از روغن کمی برای تهیه حلوا استفاده می کنید.
  • پس از پخت حلوا آن را درون ظرف بدون درب قرار می دهید.

خشک و سفت بودن حلوا

طرز تهیه یک حلوای خوشمزه

  1. آرد را دو تا سه بار با الک ریز الک کنید تا کاملا صاف و نرم شود.
  2. برای خوش طعم شدن حلوا آرد را با روغن تفت دهید.
  3. آرد را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن کمی کِرِمی شود و مزه خامی ندهد.
  4. در تفت دادن آرد دقت کنید زیرا اگر آرد بسوزد طعم حلوا خیلی بد خواهد شد.
  5. اگر بخواهید رنگ حلوای شما زرد زعفرانی باشد باید هنگام تفت دادن آرد آن را بیش از حد تفت ندهید تا رنگ آرد خیلی تیره شود.
  6. برای تهیه شربت حلوا شکر و پودر هل و گلاب را به آب اضافه کنید و اجازه دهید آب به جوش بیاید و شکر کاملا آب شود سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید و زعفران دم کرده را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت به قوام و غلظت کافی برسد.
  7. توجه داشته باشید که باید شربت را کم‌کم به آرد سرخ شده اضافه کنید و مواد را همزمان مخلوط کنید.
  8. پس از مخلوط آرد و شربت آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن بیندازد و براق شود
  9. برای اینکه حلوای کم کالری تری داشته باشید به جای شکر از عسل یا شیره خرما استفاده کنید.
  10. به جای روغن مایع هم از روغن های سالم تر مثل روغن زیتون استفاده کنید.
  11. برای سفت نشدن حلوا آرد را الک کنید و از روغن مناسبی استفاده کنید.
  12. پس از پخت حلوا روی آن سلفون بکشید یا بشقاب حلوا را در نایلون یا پلاستیک فریزری قرار دهید.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع