مواد لازم برای چومین
- سینه مرغ :2 عدد
- پیاز :1 عدد
- هویج :3 عدد
- فلفل دلمه ای :2عدد
- کلم سفید :1 بوته
- قارچ :6 عدد
- سس سویا :3 قاشق غذاخوری
- فلفل:به میزان لازم
- زردچوبه:1 قاشق چای خوری
- نودل :3 بسته
طرز تهیه چومین
ابتدا پیاز، مرغ، کلم، هویج و فلفل دلمه ای را خلالی باریک و بلند خرد کنید. سعی کنید قطعات سبزیجات یک اندازه باشند.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید، زمانی که پیاز کمی نرم شد زردچوبه را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا پیاز طلایی شود.
در ادامه مرغ خرد شده را بریزید و به همراه پیاز تفت دهید تا سرخ شود.
در مرحله بعد هویج را افزوده و کلم و فلفل دلمه ای را هم بریزید و مواد را زیر و رو کنید.
زمانی که سبزیجات کمی نرم شدند نمک و فلفل را افزوده و سس سویا را بریزید.
در این مرحله قارچ را افزوده و اجازه دهید همه مواد با شعله کم بپزد و نرم شود.
در این فاصله قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید.
زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد نودل را بریزید و بعد از اینکه نرم شد آن را آبکش کنید.
یک لیوان از آب نودل را نگه دارید، نودل را به همراه یک لیوان آب به سس افزوده و اجازه دهید برای چند دقیقه بپزد.
زمانی که همه مواد پخت و آب آن جمع شد چومین را در ظرف مورد نظر بکشید و با چاشنی های دلخواه سرو نمایید
نکات تکمیلی در مورد چومین
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
چومین را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .