شب یلدا پوست انار را دور نریزید
انار یکی از میوههای اصلی شب یلدا است که بسیاری از ما ایرانیان آن را به صورت کامل یا به شکل دانه شده، در سفره یلدای خود جای می دهیم. انار به دلیل داشتن دانههای فراوان و رنگ قرمز، نمادی از شادی،برکت و زایش است که با خوردن آن در شب یلدا انرژی و جانی تازه می گیریم، البته مصرف انار، خواص بینظیری دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نیز میگردد. با توجه به نزدیکی شب یلدا بعد از مصرف این میوه خوشمزه و تهیه آش انار، کیک انار، سالاد کلم قرمز و انار،دسر انار و... با آن پوستش را دور نریزید و با آن دهانشویه تهیه نمایید.
کاربرد پوست انار شب یلدا به عنوان دهانشویه
برای از بین بردن بوی بد دهان، بهبود زخم های دهان و دندان، رفع آفت دهان و درمان انواع عفونت های لثه از پوست انار استفاده نمایید و با استفاده از پوست انار به طریقه زیر دهانشویه تهیه کنید. برای تهیه دهانشویه با پوست انار:
- ابتدا پوست یک انار متوسط را به صورت خشک یا تازه، قطعه قطعه کنید.
- پوست انار را درون ظرفی بریزید.
- 3 لیوان آب روی پوست انار بریزید و ظرف را روی حرارت کم قرار دهید.
- پوست انار به همراه آب باید با شعله کم آنقدر بجوشد تا جایی که یک لیوان از آن بماند.
- آب حاصله از پوست انار را صاف کنید.
- از این جوشانده به صورت ولرم به عنوان یک دهانشویه طبیعی برای رفع بوی بد دهان و انواع عفونت و آفت دهان استفاده کنید.