وی فور یو
7 ماه پیش / خواندن دقیقه

کاربردهای مشاوره حقوقی آنلاین

کاربردهای مشاوره حقوقی آنلاین

مشاوره حقوقی آنلاین به وضعیتی گفته می‌شود که به کمک انواع نرم‌افزارها یا وبسایت‌ها، خدمات مشاوره حقوقی مورد نیاز خود را از طریق راه دور دریافت می‌کنیم. اما مشاوره حقوقی آنلاین چه محاسنی دارد و اصلا کاربرد آن‌ها چیست؟

کاربرد مشاوره حقوقی آنلاین

مشاوره حقوقی را می‌توان شامل کلیه خدمات حقوقی عمومی دانست، به نحوی که طرح دعاوی و شکایات و پیگیری و دفاع از دعاوی و شکایت‌ها را شامل نشود. پس مشاوره حقوقی می‌تواند برای موضوعات مختلف و متفاوتی، همچون موضوعات حقوق کار، موضوعات حقوق خانواده، دعاوی قراردادی و انواع شکایت‌های کیفری را شامل شود.

خدمات مشاوره حقوقی نه تنها می‌تواند به شما تصویری از آینده و اقداماتی که باید در گام‌های بعدی ترتیب دهید را ارائه نماید، بلکه می‌تواند در مقام دفاع و در مقابل شرایطی که برای شما پیش آمده است، تصیمیم‌گیری و برنامه‌ریزی را برای شما تسهیل نماید.

به عبارت ساده‌تر مشاوره‌های حقوقی را می‌توان برای پیشگیری از اتفاقات آتی و به عنوان یک اقدام برنامه‌ریزی‌کننده انتخاب کرد و یا می‌توان در مقام دفاع و یا رویارویی با یک شرایط خاصی به دنبال مشاوره حقوقی رفت.

آنچه که باید در نظر داشته باشیم، تنوع خدمات در مشاوره‌های حقوقی، تنوع گزینه‌های ما هم از نظر موسسه و دفاتر حقوقی و هم مشاورانی که خدمات مربوطه را ارائه می‌نمایند و در نهایت انواع وضعیت‌های مشاوره حقوقی همچون مشاوره حقوقی حضوری، مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی تلفنی است.

اما صرف نظر از موضوعی که برای تصمیم‌گیری و اقدام مناسب نیاز به دریافت مشاوره حقوقی احساس می‌نماییم و نیز صرف نظر از موقعیت پیشگیرانه، دفاعی و یا تهاجمی که در آن قرار داریم، هر کدام از انواع روش‌های مشاوره‌ای حضوری، آنلاین یا تلفنی نکات مثبت و منفی خاص خود را به همراه دارند.

همچنین در مشاوره حقوقی آنلاین، ممکن است که ارتباط ما از نوع تماس تصویری باشد که در نتیجه مکالمه تصویری با مخاطب خود داریم، ممکن است از نوع تماس صوتی باشد که در نتیجه مکالمه صوتی ما در بستر آنلاین جریان خواهد یافت و یا حتی ممکن است از طریق چت کردن و ارسال پیام‌های متنی باشد.

ویژگی‌های مشاوره حقوقی آنلاین

مشاوره حقوقی آنلاین که در موضوعات مختلف و به طرق متفاوتی در اختیار است را باید در هر مورد با توجه به نیازها و اولویت‌های خود انتخاب نماییم و طبیعتا هر کدام از این گزینه‌ها، نکات مثبت و منفی خاص خود را به همراه خواهد داشت. اما مهم‌ترین ویژگی‌هایی که می‌توان برای مشاوره حقوقی آنلاین قائل شد را می‌توان در موارد ذیل جستجو کرد.

مشاوره حقوقی آنلاین، روش مشاوره از راه دور

در مشاوره‌های آنلاین، احتیاجی به حضور دو طرف مشاور و کاربر در یک مکان مشترک و واحد وجود نخواهد داشت. در نتیجه نه تنها از نظر زمان و هزینه صرفه‌جویی می‌شود، به نحوی که احتیاجی نیست مدت زمانی را برای طی کردن مسافت بین محل اقامت خود و دفتر مشاور اختصاص دهید، بلکه گزینه‌ها و انتخابهای ما نیز بیشتر می‌شود.

در نظر داشته باشیم که در ارتباطات حضوری و از جمله مشاوره‌های حقوقی حضوری، ناگزیر هستیم گزینه‌ای را انتخاب نماییم که از نظر زمانی و مکانی در دسترس ما قرار داشته باشند. پس اولا مشاور خود را در شهر محل اقامت خود انتخاب می‌کنیم، ثانیا ترجیحا دفتر حقوقی و یا موسسه حقوقی را انتخاب می‌نماییم که فاصله زیادی با ما نداشته باشد.

در واقع با توجه به ترافیکی که امروزه در اکثر شهرها به چشم می‌خورد، کاملا عقلانی می‌نماید که مشاور خود را با توجه به محل قرار گرفتن دفتر حقوقی یا موسسه حقوقی انتخاب نماییم. حال آن که در مشاوره‌های آنلاین چنین محدودیتی وجود نخواهد داشت در نتیجه می‌توانیم از بین گزینه‌های متعددی که وجود دارد انتخاب نماییم.

حفظ و نگهداری سابقه ارتباط با مشاور حقوقی آنلاین

در مشاوره‌هایی که به صورت آنلاین و به ویژه به کمک انواع نرم‌افزارها انجام می‌گیرد، نه تنها می‌توانیم اسناد و ادله و مدارک مورد نظر خود را به راحتی به مخاطب و طرف صحبت خود ارائه نماییم، بلکه می‌توانیم سابقه آن‌ها و نیز سابقه ارتباط و تماس را نیز حفظ و نگهداشت نماییم.

حفظ ادله و مدارک و حتی صداهای ضبط شده‌ای که بین دو طرف رد و بدل شده است، از بسیاری نظرها و از جمله دسترسی داشتن همیشگی به آن‌ها ممکن است برای ما مطلوب باشد و در نتیجه یک ویژگی مثبت از مشاوره‌های حقوقی آنلاین به شمار رود.

عدم محدودیت زمانی

در مشاوره‌های حقوقی آنلاین، می‌توانیم در هر زمانی از شبانه‌روز نسبت به دریافت مشاوره اقدام نماییم. در واقع این گروه از مشاوره‌های حقوقی، نه تنها گزینه‌های مختلف و متنوع‌تری از مشاوران و موسسات حقوقی را برای ما فعال می‌سازد، بلکه محدودیت زمانی را نیز حذف می‌نماید.

پس به کمک مشاوره حقوقی آنلاین، می‌توانیم از خدمات 24 ساعته بهره‌مند شویم. در نظر داشته باشیم که بسیاری از دفاتر و موسسات حقوقی، خدمات مشاوره خود را به صورت شبانه‌روزی ارائه می‌نمایند که در نتیجه این گزینه برای ما فراهم خواهد شد.

هزینه کمتر مشاوره حقوقی آنلاین

خاصیت و کاربرد مهم دیگری که می‌توانیم برای مشاوره حقوقی آنلاین معرفی کنیم، تعرفه ارزان‌تر خدمات آنلاین مشاوره است. بسیاری از دفاتر و موسسات حقوقی، خدمات مشاوره آنلاین خود را به صورت رایگان به کاربران ارائه می‌دهند.

اما حتی اگر خدمات مشاوره‌ای به صورت رایگان ارائه نشود هم تعرفه و هزینه آن نسبت به مشاوره‌های حضوری و برخی از مشاوره‌های تلفنی بسیار ارزان‌تر است. طبیعتا مقرون به صرفه بودن خدماتی که دریافت می‌کنیم، برای ما یک حسن و ویژگی مثبت به حساب می‌آید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع