مواد لازم کاری مرغ تایلندی
- ﺷﻴﺮ ﻧﺎرﮔﻴﻞ :500 ﮔﺮم
- ﺳﻴﻨﻪ ﻣﺮغ ﺧﺮد ﺷﺪه:400 ﮔﺮم
- نخودفرنگی :100 گرم
- ﺑﺮگ رﻳﺤﺎن :20 گرم
- ﺑﺎدمجان :4 ﻋﺪد
- ﺑﺮگ ﺑﻮ :4 ﻋﺪد
- ﭼﻴﻠﻲ سبز ﺧﺮد ﺷﺪه :1 ﻋﺪد
- سس ﻛﺎری :4 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری
- روﻏﻦ :2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری
- سس سویا:1 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری
- شکر :½ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کاری مرغ تایلندی
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.
سپس سس کاری را بریزد و تفت دهید. یک دقیقه کافی است.
در ادامه شیر نارگیل را داخل تابه بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.
بادمجان ها را خرد کرده و در تابه دیگری سرخ کنید و به مخلوط کاری و شیر نارگیل افزوده و مرغ را هم اضافه نمایید.
در نهایت نخود فرنگی ، برگ بو ، شکر و سویا سس را بریزید و اجازه دهید مرغ بخوبی بپزد.
بعد از اینکه خوراک کاری مرغ پخت و جا افتاد چیلی را افزوده و در ظرف سرو بکشید.
سپس با برگ های ریحان تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کاری مرغ تایلندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کاری مرغ تایلندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .