مواد لازم برای کباب برگ گوسفندی :
- گوشت ران گوسفند : 450 گرم
- برگ نعنا :12 عدد
- گوجه گیلاسی :450 گرم
- روغن زیتون : به مقدار لازم
- پودر دارچین :¼ قاشق چای خوری
- پودر تخم گشنیز :نصف قاشق چای خوری
- پوست لیموی رنده شده :2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل :به میزان کافی
- برش های لیمو : هنگام سرو کباب
طرز تهیه کباب برگ گوسفندی :
چربی گوشت را جدا کنید و آن را به تکه های دو نیم سانتی متری خرد کنید سپس گوشت را در کاسه ای بزرگ با تخم گشنیز ،پوست لیموی رنده شده و پودر دارچین مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید.
بعد گوشت را به همراه گوجه فرنگی و نعنا به سیخ بکشید .سعی کنید گوجه و نعنا را لابه لای هر تکه گوشت قرار دهید .
سینی گریل را با روغن زیتون چرب کنید و بر روی دمای متوسط به بالا گرم کنید.
سپس سیخ ها را بر روی گریل در حالت در بسته ، به مدت 5 تا 6 دقیقه کباب کنید و هر از گاهی سیخ ها را زیرو رو کنید.دقت کنید گوشت خشک نشود.
گوشت های کباب شده را با لیمو سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کباب برگ گوسفندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کباب برگ گوسفندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .