مواد لازم برای کباب توفو
- توفو :400گرم، خرد شده
- کدوی متوسط :2عدد، خرد شده
- فلفل دلمه ای سبز:یک عدد، خرد شده
- فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد، خرد شده
- فلفل دلمه ای زرد:یک عدد، خرد شده
- روغن کنجد :یک چهارم پیمانه
- سویا سس:4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو :4 قاشق غذاخوری
- سیر :2حبه، ساطوری شده
- فلفل قرمز :به میزان لازم
طرز تهیه کباب توفو
ابتدا کدو ، فلفل دلمه ای سبز ، سبز ، فلفل دلمه ای قرمز ، فلفل دلمه ای زرد و توفو را به یک شکل و اندازه خرد کنید.
کاسه ای بردارید و روغن کنجد ، آبلیمو ، سویا سس ، سیر ، فلفل و سبزیجات خرد شده را مخلوط کرده و برای نیم ساعت کنار بگذارید.
بعد از نیم ساعت سبزیجات و پنیر را یک در میان به سیخ بزنید و روی منقل و یا کباب پزی که از قبل گرم کرده اید کباب کنید.
بعد از اینکه روی توفو کمی برشته شد و سبزیجات کمی کبابی شدند ، سیخ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کباب توفو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کباب توفو را می توانید در وعده شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .