طرز تهیه کباب قلقلی با ورقه بادمجان
کباب قلقلی با ورقه بادمجان یکی دیگر از انواع کباب هاست که علاوه بر لذیذ بودن بسیار خوش عطر و بوست و برای یک مهمانی خانوادگی بسیار مناسب و دلچسب است ، اگر شما هم دوست دارید در غذاهایتان تنوع ایجاد کنید و فقط تا اسم کباب می آید سراغ کباب کوبیده و جوجه کباب نروید حتما این کباب تابه ای خوشمزه را امتحان کنید.
مواد لازم برای کباب قلقلی با ورقه بادمجان
- گوشت چرخ کرده :250 گرم
- پیاز رنده شده :1 عدد
- آرد سوخاری : 1 ق س
- نمک ، فلفل و ادویه :به میزان لازم
- بادمجان :1 کیلوگرم
- آرد سوخاری برای سرخ کردن :به میزان لازم
- آرد سفید :به میزان لازم
- تخم مرغ :2 عدد
- روغن برای سرخ کردن :به میزان لازم
طرز تهیه کباب قلقلی با ورقه بادمجان
مرحله اول:
برای درست کردن کباب قلقلی با ورقه بادمجانابتدا باید بادمجان ها را پس از شستن پوست بگیرید و از طول به صورت ورقه های نازک ببرید و روی آنها نمک بپاشید.
بعد از 30 دقیقه بادمجان های ورقه ای شده را با آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود.
مرحله دوم:
سپس در ظرفی گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل و یا هر ادویه دلخواه دیگری به آن اضافه کنید و هم بزنید.
یک قاشق آرد سوخاری هم به مخلوط گوشت اضافه کنید و با دست آنها را خوب ورز دهید.
مرحله سوم:
مواد گوشت را به اندازه یک گردو جدا کنید و با دست گرد کنید.
بعد مواد را در ورقه های بادمجان بپیچید و داخل سیخ چوبی فرو ببرید.
مرحله چهارم:
سپس در ظرفی آرد سفید ، در ظرف دیگری تخم مرغ هم زده شده و در یک ظرف دیگر هم آرد سوخاری را بریزید.
بعد سیخ ها را به ترتیب در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری غلت دهید تا کاملا همه طرف آن آغشته شود.
مرحله پنجم:
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید ، به اندازه ای که کباب ها داخل روغن قوطه ور شوند.
وقتی روغن داغ شد کباب ها را داخل آن سرخ کنید.
کباب های سرخ شده را از سیخ جدا کنید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و در کنار چلو از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد کباب قلقلی با ورقه بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کباب قلقلی با ورقه بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .