وی فور یو
8 ماه پیش / خواندن دقیقه

“کباب قلقلی با ورقه بادمجان” با این دستور تهیه کنید

“کباب قلقلی با ورقه بادمجان” با این دستور تهیه کنید

گوشت قرمز با بادمجان همیشه ترکیب خوبی دارند و در کنار هم یک غذای خوشمزه می شوند به همین دلیل “کباب قلقلی با ورقه بادمجان” را طوری درست کردیم که مطمئنا طعم بی نظیر و به یاد ماندنی خواهد داشت.

طرز تهیه کباب قلقلی با ورقه بادمجان

کباب قلقلی با ورقه بادمجان یکی دیگر از انواع کباب هاست که علاوه بر لذیذ بودن بسیار خوش عطر و بوست و برای یک مهمانی خانوادگی بسیار مناسب و دلچسب است ، اگر شما هم دوست دارید در غذاهایتان تنوع ایجاد کنید و فقط تا اسم کباب می آید سراغ کباب کوبیده و جوجه کباب نروید حتما این کباب تابه ای خوشمزه را امتحان کنید. 

مواد لازم برای کباب قلقلی با ورقه بادمجان

  • گوشت چرخ کرده :250 گرم 
  • پیاز رنده شده :1 عدد 
  • آرد سوخاری : 1 ق س
  • نمک ، فلفل و ادویه :به میزان لازم 
  • بادمجان :1 کیلوگرم 
  • آرد سوخاری برای سرخ کردن :به میزان لازم 
  • آرد سفید :به میزان لازم 
  • تخم مرغ :2 عدد
  • روغن برای سرخ کردن :به میزان لازم 
کباب قلقلی با ورقه بادمجان

طرز تهیه کباب قلقلی با ورقه بادمجان

مرحله اول:

برای درست کردن کباب قلقلی با ورقه بادمجانابتدا باید بادمجان ها را پس از شستن پوست بگیرید و از طول به صورت ورقه های نازک ببرید و روی آنها نمک بپاشید.

بعد از 30 دقیقه بادمجان های ورقه ای شده را با آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود.

مرحله دوم:

سپس در ظرفی گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل و یا هر ادویه دلخواه دیگری به آن اضافه کنید و هم بزنید.

یک قاشق آرد سوخاری هم به مخلوط گوشت اضافه کنید و با دست آنها را خوب ورز دهید.

مرحله سوم:

مواد گوشت  را به اندازه یک گردو جدا کنید و با دست گرد کنید.

بعد مواد را در ورقه های بادمجان بپیچید و داخل سیخ چوبی فرو ببرید.

مرحله چهارم:

سپس در ظرفی آرد سفید ، در ظرف دیگری تخم مرغ هم زده شده و در یک ظرف دیگر هم آرد سوخاری را بریزید.

بعد سیخ ها را به ترتیب در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری غلت دهید تا کاملا همه طرف آن آغشته شود.

مرحله پنجم:

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید ، به اندازه ای که کباب ها داخل روغن قوطه ور شوند.

وقتی روغن داغ شد کباب ها را داخل آن سرخ کنید.

کباب های سرخ شده را از سیخ جدا کنید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و در کنار چلو از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

نکات تکمیلی در مورد کباب قلقلی با ورقه بادمجان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کباب قلقلی با ورقه بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع