مواد لازم برای کتلت با جعفری
- گوشت چرخ کرده مخلوط :300 گرم
- تخم مرغ :یک عدد
- سیب زمینی :700 گرم
- جعفری خرد شده :نیم پیمانه
- پیاز رنده شده :یک عدد معادل 140 گرم
- آرد گندم :به میزان لازم
- زردچوبه :یک قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
- روغن مایع سرخ کردنی :به مقدار کافی
طرز تهیه کتلت با جعفری
سیب زمینی های کاملا زرد را انتخاب کنید و تمیز بشویید و با پوستش داخل ظرفی پر آب بیاندازید. برای اینکه پوست سیب زمینی هنگام پخت ترک نخورد و مزه آب نگیرد میتوانید مقداری نمک به آن بزنید. بعد از 30 تا 40 دقیقه پختن سیب زمینی ها ، آنها را داخل آبکش بریزید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.
بعد پوست آن را بگیرید و رنده کنید.
سپس گوشت چرخ کرده را با سیب زمینی های رنده شده ،پیاز ، جعفری ، مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و هم بزنید.بعد یک عدد تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری روغن داخلش بریزید تا کاملا داغ شود، (اگر روغن کاملا داغ نشده باشد باعث خرد شدن کتلت میشود) و بعد از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست خود فرم دهید به صوری که ضخامت آن نیم سانت شود.
مقداری آرد روی سطح صافی بریزید و کتلت ها را روی آرد قرار دهید و با قالب یا دهانه لیوان به صورت دایره یا هر شکل دیگری در بیاورید.بعد کتلت ها را داخل روغن قرار دهید تا دو طرف آن سرخ شود.
کتلت های آماده شده را روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود و بعد در کنار انواع سبزیجات سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کتلت با جعفری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کتلت با جعفری را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .