مواد لازم برای کرفس پلو
- کرفس پاک کرده :400 گرم
- برنج :4 پیمانه
- گوشت چرخ کرده :300 گرم
- کرفس پلورب گوجه فرنگی :3 قاشق غذاخوری
- سیر له شده :2 حبه
- پیاز رنده شده :1 عدد
- کره محلی :50 گرم
- زعفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
- پودر لیــمو امانی :1 قاشق مرباخوری
- نمک و فلــفل :به میزان لازم
طرز تهیه کرفس پلو
برنج را بشویید و با مقداری نمک و آب یکی دو ساعتی خیس دهید .
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز ، سیر و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید . سپس آن را به شکل کوفته ریزه هایی درآورده و داخل کره سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن کوفته قلقلی ها ، کرفس را در کره تفت دهید تا نرم شوند.
سپس رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه ها را به کرفس اضافه کنید و یک پیمانه آب جوش را داخل آن ریخته و صبر کنید تا باهم بپزند.
برنج خیس داده شده را در آب جوش نیم پز کنید و بعد آبکشی کنید.
سپس داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و کمی از برنج داخل قابلمه بریزید و لا به لای آن گوشت و کرفس ها را بریزید و کمی پودر لیو امانی را روی آن بپاشید.
زعفران را با بقیه کره مخلوط کنید و روی برنج بریزد و پلو را روی حرارت کم دم کنید.
نکات تکمیلی در مورد کرفس پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
کرفس پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .