مواد لازم برای کرم تیرامیسو
- پنیر خامه ای :300گرم
- خامه فرم گرفته :400 گرم
- شکر:150 گرم
- پودر نسکافه :3 قاشق غذاخوری
- ژلاتین :8ورق
- آب جوش:یک چهارم لیوان
- زرده تخم مرغ :6 عدد
- شیر:یک لیوان(250میلی لیتر)
طرز تهیه کرم تیرامیسو
نسکافه، آب جوش و شیر را در کاسه ای مخلوط نموده و کنار بگذارید.
شش عدد تخم مرغ را یک به یک در کاسه ای بشکنید و زرده ها را از سفیده ها جدا کنید.
زرده ها و شکر را با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شده و پف کند، سپس داخل مخلوط نسکافه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
مواد را مدام هم بزنید تا مواد بجوشد و زرده ها بپزد ولی نبندد، حالا شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد سرد شود.
در این بین ژلاتین و آب سرد را در یک ظرف فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید و هم بزنید تا ذوب شود.
خامه را در کاسه ای بریزید و با هم زن بزنید، در ادامه پنیرخامه ای را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم ترکیب شوند.
مخلوط زرده، ژلاتین و مخلوط سفیده را در یک کاسه بریزید و همه مواد را با دور کند هم زن برقی مخلوط نمایید.
مایه کرم را داخل قالب بریزید و برای 7 تا 8 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب ببندد و سفت شود، سپس به اندازه های دلخواه برش زده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کرم تیرامیسو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
کرم تیرامیسو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .