مواد لازم برای کرم مانگو یوگورت
- کمپوت انبه خرد شده :1 پیمانه برای تزیین
- میوه انبه :1 عدد
- ماست پرچرب :1 پیمانه
- آب کمپوت انبه :2 پیمانه
- پودر ژلاتین :5 قاشق چایخوری
- آب سرد :به میزان لازم
طرز تهیه کرم مانگو یوگورت
ابتدا 10 قاشق سوپخوری آب را داخل یک ظرف استیل بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین خوب حل شود.
در مرحله بعد ماست ، انبه و آب کمپوت را در مخلوط کن بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید ، ژلاتین را اضافه کرده دستگاه را مجدد روشن کنید تا همه مواد له شده و با هم ترکیب شوند.
قالب مورد نظر را آماده کرده و مواد را داخل آن بریزید و به مدت 6 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.
بعد از گذشت زمان لازم ژله را از یخچال بیرون آورده و در ظرف پذیرایی برگردانید و با تکه های میوه تزیین کرده سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد كرم مانگو یوگورت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
كرم مانگو یوگورت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .