وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کشک | طرز تهیه “کشک” بدون گلوتن

کشک | طرز تهیه “کشک” بدون گلوتن

گلوتن ماده ای است که در برخی از مواد غذایی وجود دارد و برای بیماران سلیاک مضر است.در این مطلب طرز تهیه “کشک” بدون گلوتن را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای کشک بدون گلوتن:

  • دوغ یا ماست:به مقدار لازم

کشک

طرز تهیه کشک بدون گلوتن:

برای درست کردن این نوع  کشک باید دوغ یا ماستی را که انتخاب کردید روی حرارت ملایم  قرار دهید و مدام هم بزنید تا یکدست و غلیظ شود.

سپس از روی حرارت بردارید تا کاملا سرد شود.

در حین سرد شدن آب و املاح آن از هم جدا میشوند.که باید آب را  از املاح جدا کنید و املاح مانده همان کشک است که میزان غلظت آن بستگی به مقدار جوشیدن آن دارد.

اگر املاح مانده دون دون و بریده شد .بهتر است در داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شود.

سپس همانند خمیرگلوله کنید و در ظرف در دار در یخچال نگهدارید.

کشک بدون گلوتن

نکات تکمیلی در مورد کشک

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع