مواد لازم برای کلمپه
- روغن جامد :250 گرم
- آرد :500 گرم
- بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
- ماست:180 گرم
- زرده تخم مرغ:دو عدد
- زعفران دم کرده :1/3 قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل کلمپه
- خرما :150 گرم
- پودر هل :نصف قاشق چایخوری
- دارچین:1/3 قاشق چایخوری
- گردوی خرد شده :50 گرم
طرز تهیه کلمپه
ابتدا آرد را در کاسه ای بریزید و روغن را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر درست شود.
زرده ها را در ظرفی دیگر بریزید و به همراه زعفران، ماست و بکینگ پودر مخلوط نمایید تا یکدست شود، سپس به خمیر افزوده و مخلوط کنید.
خمیر را بپوشانید و برای دو ساعت در یخچال بگذارید تا از حالت چسبندگی خارج شود. خمیر را بعد از زمان ذکر شده از یخچال بیرون آورید ، یک لایه نایلون را روی یک سطح صاف پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید.
روی خمیر را با یک لایه نایلون بپوشانید و با وردنه باز کنید تا به قطر حدود نیم سانتی متر برسد. نایلون را از روی خمیر بردارید و آن را به شکل دایره های یک اندازه قالب بزنید.
حالا همه مواد داخل کلمپه را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید. روی هر خمیر یک قاشق از مواد کلمپه بریزید و روی آن را با یک خمیر دیگر بپوشانید.
برای طرح دار شدن روی کلمپه ها روی آن ها مهر مخصوص کلوچه بزنید و دور آن را بپیچید تا مواد بیرون نریزد.
کلمپه ها را در سینی فر بچینید و برای یک ربع تا 20 دقیقه در فری که با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
نکات تکمیلی در مورد کلمپه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کلمپه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .