وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کمتر شدن سطوح کلسترول با مصرف پنیر

کمتر شدن سطوح کلسترول با مصرف پنیر

مصرف پنیر، شیر، ماست، خامه و کره با فشار خون پایین تر، اندازه دور کمر کمتر و شاخص توده بدنی یا BMI کمتر همراه است.

مصرف پنیر شاخص توده بدنی را کم می کند

محققان دانشگاه کالج دوبلین در ایرلند اثر مواد غذایی لبنی همچون شیر، پنیر، ماست، خامه، و کره را بر نشانگرهای چربی بدن و سلامت روی حدوداً 1500 تن از افراد بین 18 تا 90 ساله بررسی کردند و متوجه شدند که مصرف پنیر سبب افزایش چربی بدن یا لیپوپروتئین کم چگالی کلسترول (Low-density lipoprotein یا به طور مخفف LDL) نمی شود.

این گروه از محققان دریافتند که استفاده از لبنیات پرچرب با فشار خون پایین تر، اندازه دور کمر کمتر، درصد پایین تر چربی بدن، و شاخص توده بدنی یا BMI کمتر همراه است.

 

مصرف پنیر

استفاده از لبنیات پرچرب با فشار خون پایین تر همراه است


پژوهشگران گفته اند افرادی که به طور منظم ماست و شیر کم چرب مصرف می کنند میل به خوردن میزان بیشتری کربوهیدرات دارند.
این مطالعه نشان داده است افرادی که از الگوی غذایی «کم چرب» پیروی می کنند سطوح بالاتری کلسترول LDL دارند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع