طرز تهیه کمپوت گیلاس
- گیلاس شیرین : 500 گرم
- شکر : 5 قاشق سوپخوری
- آرد ذرت : نصف قاشق سوپخوری
- آب : 1 فنجان
روش درست کردن کمپوت گیلاس خوشمزه
آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر در آب حل شود و کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت برمیداریم تا کمی خنک تر شود چون اگر گیلاس ها را در شربت داغ بریزیم ترک میخورند.
در این فاصله گیلاس ها را تمیز کنید و بگویید و بعد از کمی سرد شدن شربت گیلاس ها را داخل آن بریزید و بگذارید حدود 5 دقیقه بر روی حرارت ملایم بجوشد.
بعد گیلاس ها را در ظرفی ریخته و روی آن آرد ذرت بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سرد شود و بعد میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کمپوت گیلاس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کمپوت گیلاس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .