مواد لازم برای کوبیده ترکی
- گوشت چرخ کرده :600 گرم
- پیاز رنده درشت :3 عدد
- نمک و فلفل :مقداری
- رب گوجه یا رب فلفل ترکی :2 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه و ساطوری شده :4 قاشق غذاخوری
- کاکوتی :کمی
- تخم مرغ :یک عدد
- سیر رنده شده یا پرس شده :یک حبه در صورت تمایل
- سیخ چوبی :چند عدد
طرز تهیه کوبیده ترکی
ابتدا سیخ های چوبی را در آب قرار دهید تا هنگام طبخ نسوزد.
سپس پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده خوب مخلوط کنید.
در ادامه یک عدد تخم مرغ را افزوده و مخلوط نمایید.
یک حبه سیر را رنده کرده و به همراه جعفری خرد شده به گوشت اضافه کنید.
کاکوتی، نمک و فلفل را افزوده و همه مواد را خوب ورز دهید.
مواد را به سیخ بزنید و خوب کباب کنید.
کوبیده ترکی را در ظرف سرو بچینید و با سبزیجات دلخواه میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوبیده ترکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوبیده ترکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .