آموزش پخت کوفته تبریزی با مرغ
اگر از طرفداران کوفته تبریزی هستید میدانید که این غذا چقدر لذیذ و معروف است و فوت و فن های خاصی دارد که اگر رعایت شود طعم و مزه این غذا را چند برابر میکند.کوفته تبریزی در شهر های مختلف به مدل های متفاوتی تهیه میشود و گاهی در آن گوشت هم نمیریزند و یا در طبخ آن از گوشت مرغ و یا بوقلمون استفاده میکنند.در این مطلب ما برای شما طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ را آماده کرده ایم که علاوه بر خوشمزه بود خیلی هم سریع تر آماده می شود و نیز برای کسانی که میانه ای با خوردن گوشت قرمز ندارند مناسب است. پس با ما در پخت این نوع کوفته همراه شوید.
مواد لازم برای کوفته تبریزی با مرغ
- سینه مرغ :2 عدد
- پیاز :1 عدد
- جعفری خرد شده :2 ق س
- تخم مرغ :1 عدد
- گردوی خرد شده :1 ق س
- پیازداغ:1 ق س
- رب گوجه فرنگی :2 ق س
- نمک،فلفل و زردچوبه :به اندازه لازم
- روغن زیتون :به میزان لازم
طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ
مرحله اول:
کوفته تبریزی با مرغ
نکته :
- سبزی ترخون و مرزه برای طعم دار کردن کوفته عالیست.
- برای داخل کوفته میتوانید از برگه زردآلو و آلو هم استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته تبریزی با مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کوفته تبریزی با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .