روش پخت کوکو پیازچه
کوکو پیازچه از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین کوکوهاست که طعم فوق العاده ای دارد و خیلی سریع و راحت تهیه میشود. در میان انواع کوکوهای مختلفی که در کشور ما معروف هستند، کوکو پیازچه هم مانند کوکو سبزی، کوکو مرغ، کوکو سیب زمینی و بسیاری دیگر پرطرفدار است. در ادامه با ما همراه باشید با طرز تهیه کوکو ساده پیازچه در آشپزخانه پلاس وی.
مواد لازم برای کوکو پیازچه
- پیازچه :400 گرم
- تخم مرغ :4 عدد
- آرد :2 قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه کوکو پیازچه
مرحله اول:
برای درست کردن کوکو پیازچه ابتدا پیازچه ها را بعد از تمیز کردن و شستن به صورت حلقه های باریک خرد کنید. سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و پیازچه ها را تفت دهید.
بعد از تفت خوردن پیازچه آن را داخل یک صافی بریزید تا روغن آن جدا شود.
مرحله دوم:
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.
مرحله نهایی:
مقداری دیگر روغن در تابه بریزید تا داغ شود و بعد مایه کوکو را به صورت قاشق قاشق در کف تابه بریزید.
وقتی یک طرف کو کو سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.
اگر دوست داشته باشید می توانید نصف پیمانه گوجه فرنگی فیله شده هم در مایه کوکوی پیازچه بریزید
کوکو پیازچه
نکات تکمیلی در مورد کوکو پیازچه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکو پیازچه را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .