روش پخت کوکوی تره
کوکوی تره یکی از کوکوهای سنتی و محبوب ایرانی هاست که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد این کوکو علاوه بر فواید که دارد بسیار پرطرفدار است و شبهات زیادی به کوکو سبزی دارد.برای طعم و بوی خاص کوکوی ب تره میتوانید از تره های کوهی بجای تره اهلی استفاده کنید.
مواد لازم برای کوکوی تره
- تره خرد شده :نیم کیلو
- اسفناج پخته شده :200 گرم
- گشنیز خرد شده :200 گرم
- تخم مرغ :6عدد
- پیاز سرخ شده :2 قاشق غذاخوری
- آرد :3 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش :2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه :1 قاشق چایخوری
- نمک : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه کوکوی تره :
مرحله اول:
برای درست کردن کوکوی تره ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.بعد داخل قالب های کوچک یا یک قالب بزرگ را چرب کنید .
مرحله دوم:
ظرفی گودی را انتخاب کنید و تمام مواد کوکو را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله نهایی:
بعد مواد را داخل قالب انتخاب شده بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت کوکو آن را از فر در بیاورید و بلافاصله از قالب بر گردانید. سپس در کنار گوجه فرنگی و خیار شور سرو میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی تره
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کوکوی تره را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .