مواد لازم برای کوکوی پوکورا
- تخم مرغ :2 عدد
- آرد نخود خام : 200 گرم
- تره خرد کرده :1 فنجان
- زعفران دم کرده : 1 قاشق غذاخوری
- آب ولرم : 1 استکان کوچک
- فلفل قرمز پودر شده : نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه: به قدر دلخواه
طرز تهیه کوکوی پوکورا
داخل کاسه ای آرد نخود را با یک استکان آب ولرم خوب هم بزنید .بعد تخم مرغ ها را به همراه تره خرد شده ، زعفران دم کرده و ادویه ها به آرد مخلوط شده اضافه کنید و چند دقیقه ای با چنگال مواد را هم بزنید.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد مواد کوکو را با قاشق در روغن بریزید.
میتوانید همه مواد کو کو را یکجا در تابه بریزید و وقتی دو طرف کوکو سرخ شد ، آن را در دیس بچینید و با سس سرو کنید.
آرد نخود دارای مقدار قابل توجهی از ویتامین B1 ، B2 و آهن است. به دلیل پتاسیم بالای آرد نخود ، افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند باید این غذا را کم نمک تهیه کنند.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی پوکورا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکوی پوکورا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .