مواد لازم برای کوکوی کالباس
- تخم مرغ :6 عدد ( 330 الی 360 گرم)کوکوی کالباس
- گردو نگینی شده :1 پیمانه ( 140 گرم)
- کالباس گوشت خلال شده :650 گرم
- سیر خرد و تفت داده شده :2 حبه ( 10 گرم)
- پیاز نگینی خرد و تفت داده شده :2 عدد ( 280 گرم)
- فلفل دلمه ای (نگینی شده) :1 عدد ( 100 گرم)
- ذرت :2/3پیمانه ( 55 گرم)
- نخود فرنگی :نصف پیمانه ( 80 گرم)
- کلم براکلی (گل گل شده) :نصف پیمانه ( 50 گرم)
- آویشن :1 قاشق چایخوری ( 3 گرم)
- روغن مایع مخصوص سرخ کردنی : به مقدار لازم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- گوجه زرد و قرمز :(مینیاتوری) تعدادی برای تزئین
- زیتون سیاه :تعدادی برای تزئین
طرز تهیه کوکوی کالباس :
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزد تا داغ شود. سپس کالباس را داخل آن بریزید و تفت دهید.
بعد از تفت دادن کالباس ، گردو ، فلفل دلمه ای ، بروکلی ، سیر ، پیاز و ذرت را به همراه مقداری نمک ، فلفل و آویشن به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم ،هم بزنید.
تخم مرغ را هم در ظرفی جداگانه هم بزنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید.
کف ماهی تابه ای دیگر را کمی چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.سپس مایه آماده شده را داخل تابه بریزید و حرات را کم کنید تا کوکو پخته شود.
کوکوی پخته شده را در کنار گوجه فرنگی و زیتون تزیین کنید.
نکته
به مواد این کوکو میتوانید حدود 100 گرم پنیرگودا ی رنده شده هم اضافه کنید.
کوکو را در فر 350 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه هم میتوانید طبخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی کالباس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی کالباس را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .