طرز تهیه یک غذای محلی متلق به استان گیلان را می توانید در این بخش از آشپزی سایت نمناک مشاهده نمایید.
مواد لازم برای کویی خورش
- کدو حلوایی: نصف یک عدد
- خرمای هسته گرفته: چند عدد
- گردو:150 گرم
- عدس: 1 پیمانه
- زردچوبه:به میزان کافی
طرز تهیه کویی خورش
کدو ها ا هم پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید و با کمی آب بپزید.
بعد عدس پخته شده را با کدوی پخته شده مخلوط کنید و با هاون بکوبید و یا دستگاه غذاساز له کنید.تا به صورت پوره شود.
سپس پوره کدو و عدس را با گردوی سابیده شده و مقداری زردچوبه مخلوط کنید و داخل ظرفی با روغن داغ تفت دهید.
بعد از تفت این مواد خرما را هم به آنها اضافه کنید .
نکات تکمیلی در مورد کویی خورش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کویی خورش را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .