طرز تهیه آش بلغور خوشمزه برای فصل پاییز و زمستون
بسیاری از ما ایرانی ها با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن هوا انواع آش را در برنامه غذایی خود می گنجانیم. آشها در کشور ما از تنوع گستردهای برخوردار هستند و در نقاط مختلف کشورمان آشهای متفاوتی درست میشوند. اگر خانواده شما هم اهل خوردن آش هستند، حتما این آش پاییزی خوشمزه را که طرز تهیه آن را در این بخش از آشپزخانه پلاس وی آورده ایم، در یکی از این روزها تهیه کنید و دور هم نوش جان نمایید.
مواد لازم تهیه آش پاییزی (آش بلغور)
مواد لازم | مقدار |
بلغور گندم | 2 لیوان |
نخود | 1 لیوان |
لوبیا | نصف لیوان |
نمک و ادویه | به میزان لازم |
پیاز | 2 عدد |
سبزی آش | 500 گرم |
آب نارنج یا آبغوره | 1/3 لیوان |
عصاره قلم | 1 تکه |
گوشت گوساله | 300 گرم |
گوجه | 4 عدد |
طرز تهیه آش پاییزی
- پیاز را ریز خرد کنید.
- درون قابلمه ای پیاز خرد شده و کمی روغن بریزید.
- زمانی که پیاز طلایی و سبک شد، گوجه پوره شده را اضافه کنید.
- به مواد داخل قابلمه فلفل و زرد چوبه بیافزایید.
- نخود نیم پز و بلغور گندمی که از شب قبل خیس کرده اید، را به آن اضافه کنید.
- مقداری آب به قابلمه بیافزایید و بگذارید بلغور پخته و شکفته شود.
- بعد از پخت و لعاب دادن بلغور به آن لوبیا آبپز شده را بیافزایید.
- گوشت پخته شده را ریش ریش کنید و به آش اضافه کنید.
- سبزی آش خرد شده شامل گشنیز، جعفری، اسفناج، شوید، تره را به مواد آش بیافزایید.
- عصاره قلم، نمک، آب نارنج را درون قابلمه بریزید.
- در آخر پیازداغ را اضافه کرده و بگذارید چهل دقیقه با حرارت کم بپزد تا آش شما جا افتاده شود.
نکات مهم
- حبوبات را از قبل خیس کرده و نیم پز نمایید.
- بلغور گندم را از شب قبل بخیسانید.
- گوشت را با پیاز و سیر آبپز و سپس ریش ریش کنید.