مواد لازم برای خمیر کیش لورن
- آرد :300 گرم
- کره:100 عدد
- تخم مرغ کامل:1 عدد
- آب سرد :3 قاشق سوپخوری
- روغن مایع :100 میلی لیتر
- نمک :4/1 قاشق چایخوری
- ماست :2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای داخل کیش
- ژامبون مرغ :400 گرم
- پنیر ورقه زرد (پنیر تست):10 ورقه
- پنیر خامه ای:150 گرم
- تخم مرغ:3 تا 4 عدد
- خامه :200 میلی لیتر
- جعفری خرد شده:به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
طرز تهیه کیش لورن (غذای معروف فرانسوی)
ابتدا آرد را در کاسه بزرگی بریزید و کره را اضافه کنید و با نوک انگشتانتان آنها را مخلوط نمایید.
در کاسه ای دیگر سایر مواد خمیر را مخلوط کرده و روی آرد بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر درست شود.
سپس آن را کمی ورز داده و با یک لایه پلاستیک بپوشانید و برای یک ساعت کنار بگذارید تا ورآید.
بعد ازاینکه حجم خمیر دو برابر شد آن را با وردنه باز کرده و داخل قالب تارت پهن کنید، به کمک یک چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید تا داخل فر پف نکند.
خمیر را برای 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده و با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید.
در این فاصله ژامبون ها را به شکل رشته رشته خرد کنید، تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با خامه ، نمک و فلفل مخلوط کنید تا یک سس یکدست و صاف حاصل شود.
خمیر را از فر خارج کرده و روی آن پنیر خامه ای بمالید، سپس ژامبون های خرد شده را بریزید، در ادامه مخلوط تخم مرغ و خامه را افزوده و ورقه های پنیر را بچینید.
قالب را برای 1 ساعت در فری که با دمای 180 درجه گرم شده قرار دهید، بعد از اینکه کیش لورین پخت و سطح آن طلایی شد قالب را از فر خارج کنید.
جعفری خرد شده را روی کیش لورین بپاشید و با باقی مانده پنیر خامه ای آن را تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کیش لورن
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیش لورن را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .