مواد لازم برای کیک بهارنارنج و پرتقال
- آرد :150 گرم
- شکر:150 گرم
- بیکینگ پودر :2 ق چ
- آب پرتقال :1 پیمانه
- پوست پرتقال رنده شده :2 ق چ
- پوست لیمو رنده شده :1 ق چ
- عرق بهارنارنج :4 /1 پیمانه
- وانیل:2 /1 ق چ
- تخم مرغ :6 عدد
- کره :100 گرم
طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال
ابتدا زرده های تخم مرغ و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شده و کرم رنگ و سفت شود.
در ادامه بکینگ پودر و وانیل را افزوده و کره آب شده را بریزید و هم بزنید تا همه مواد بخوبی با هم ترکیب شوند.
سفیده ها را در کاسه دیگری بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا پف کرده و سفید رنگ شود، سپس به مخلوط زرده اضافه کرده و مواد را با لیسک مخلوط نمایید.
در آخر سایر مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود، قالب را چرب کرده و کمی آرد بپاشید.
سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و برای 30 الی 45 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کیک بهارنارنج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک بهارنارنج را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .