وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کیک بهارنارنج | طرز تهیه “کیک بهارنارنج” و پرتقال

کیک بهارنارنج | طرز تهیه “کیک بهارنارنج” و پرتقال

بهار که می آید بوی بهارنارنج همه را سرمست می کند، البته این سرمستی می تواند ادامه دار باشد؛ اگر شما از عرق این گل خوشبو در نوشیدنی ها و حتی دسرهای فصلتان هم استفاده کنید.طرز تهیه “کیک بهارنارنج” و پرتقال را در ادامه مشاهده نمائید.

مواد لازم برای کیک بهارنارنج و پرتقال

  • آرد :150 گرم 
  • شکر:150 گرم 
  • بیکینگ پودر :2 ق چ 
  • آب پرتقال :1 پیمانه
  • پوست پرتقال رنده شده :2 ق چ
  • پوست لیمو رنده شده :1 ق چ 
  •  عرق بهارنارنج :4 /1 پیمانه
  • وانیل:2 /1 ق چ 
  • تخم مرغ :6 عدد 
  • کره :100 گرم
کیک بهارنارنج

طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال

ابتدا زرده های تخم مرغ و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شده و کرم رنگ و سفت شود.

در ادامه بکینگ پودر و وانیل را افزوده و کره آب شده را بریزید و هم بزنید تا همه مواد بخوبی با هم ترکیب شوند.

سفیده ها را در کاسه دیگری بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا پف کرده و سفید رنگ شود، سپس به مخلوط زرده اضافه کرده و مواد را با لیسک مخلوط نمایید.

در آخر سایر مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود، قالب را چرب کرده و کمی آرد بپاشید.

سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و برای 30 الی 45 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد.

کیک بهارنارنج و پرتقال

نکات تکمیلی در مورد کیک بهارنارنج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک بهارنارنج را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع