مواد لازم برای کیک شکلات فندقی
- شکلات تلخ :100 گرم
- تخم مرغ :2 عدد
- فندق :55 گرم (نصف پیمانه)
- خامه سفت :125 میلی لیتر (نصف پیمانه)
مواد لازم برای مرنگ شکلات
- سفیده تخم مرغ:3 عدد
- کره : 125 گرم + مقداری برای چرب کردن ظرف
- شکر:100 گرم (نصف پیمانه)
- آرد مخمر دار:75 گرم (نصف پیمانه)
- پودر کاکائو، الک شده :2 قاشق غذاخوری
- کرم شکلات فندقی :100 گرم (یک سوم پیمانه)
- شکر: 155 گرم (سه چهارم پیمانه)
- شکلات تلخ ذوب شده: 100 گرم
طرز تهیه کیک شکلات فندقی
ابتدا شکلات را خرد کرده و به همراه کره در یک ظرف مناسب بریزید، سپس آن را به روش بن ماری حرارت دهید تا ذوب شده و با کره مخلوط شود.
در این بین دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با یک چنگال انقدر هم بزنید تا خوب باز شده و کف کند، حالا آن را با شکلات مخلوط کنید.
در ادامه پودر کاکائو، شکر، آرد و فندق خرد شده را با هم مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه نموده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
یک قالب فلزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و با کره همه جای آن را خوب چرب کرده و مواد کیک را بریزید و برای نیم ساعت در فری که با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
در این فاصله مرنگ شکلات را به روش زیر آماده کنید:
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و سفیده ها را جدا کرده و خوب هم بزنید تا باز شده و کف کند، در همین حین که سفیده ها را هم میزنید شکر را کم کم افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه شکلات ذوب شده را به مخلوط بالا افزوده و خوب مخلوط کنید، قالب را از فر خارج کرده و مرنگ شکلاتی را روی آن بریزید و برای 10 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی گراد آن را بپزید.
در این فاصله خامه و کرم شکلات را با هم مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید تا با هم ترکیب شده و کمی نرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید مخلوط خامه و کرم شکلات را روی آن بریزید و در صورت تمایل کمی فندق بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد کیک شکلات فندقی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
کیک شکلات فندقی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .