مواد لازم برای کیک وارونه هلو و آرد ذرت
- کره :160 گرم
- شکر :1 فنجان
- هلو :3 عدد بزرگ
- آرد ذرت:1 فنجان
- آرد :3/4 فنجان
- بیکینگ پودر :1 قاشق چای خوری
- اسطوخودوس:2 قاشق چای خوری
- نمک دانه درشت :1 قاشق چای خوری
- تخم مرغ:3 عدد بزرگ
- اسانس وانیل :1/2 قاشق چای خوری
- خامه پرچرب :1/2 فنجان
دستور تهیه کیک وارونه هلو و آرد ذرت
طرز تهیه کیک وارونه هلو و آرد ذرت
ابتدا سه قاشق از کره را در تابه نچسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس با کمک یک قلم مو کره را به دیواره ها و کف تابه خوب بمالید
در ادامه یک چهارم فنجان شکر را کف تابه بپاشید و اجازه دهید شروع به جوشیدن کند و کاراملی شود در این مرحله هلو ها را پوست گرفته و به شکل برش های نازک و یکدست تقسیم کنید.
سپس هلوها را کف تابه بچینید تا پر شود و حرارت را کم کنید تا هلوها نرم شده و آب آن تبخیر گردد.
کاسه ای بردارید و آرد ها را داخل آن بریزید بکینگ پودر، نمک و اسطوخودوس را افزوده و با هم مخلوط نمایید.
باقیمانده کره و باقیمانده شکر را اضافه کرده و با همزن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شده و پفکی شود، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد خوبی با هم مخلوط شوند.
در مرحله بعد خامه و وانیل را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مخلوط آرد را در دو مرحله به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر درست شود. خمیر را روی هلوها بریزید و با پشت قاشق سطح آن را خوب صاف کنید و اجازه دهید با شعله ملایم برای 20 دقیقه بپزد تا طلایی شود
پخت کیک وارونه هلو و آرد ذرت
نکات تکمیلی در مورد کیک وارونه هلو و آرد ذرت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک وارونه هلو و آرد ذرت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .