مواد لازم برای کیک گردویی با ارده و شیره انگور
- تخم مرغ :3 عدد
- آرد :2 لیوان
- کره:30 گرم
- روغن مایع :1/2 لیوان
- بیکینگ پودر:1 قاشق چای خوری
- شیره انگور:1 لیوان
- گردو :1 لیوان خرد شده
- ارده :1/2 لیوان
- وانیل :1/4 قاشق چای خوری
پخت کیک گردویی با ارده و شیره انگور
طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور
ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و از صافی عبور دهید.
در ادامه 3 عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و 4 تا 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا پف کند. کره نرم شده و روغن را به تخم مرغ زده شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
در مرحله بعد ارده و شیره انگور را به مواد قبلی اضافه کرده و در حدی که مخلوط شود هم بزنید.
در این مرحله وانیل را افزوده و مخلوط آرد را در چند مرحله بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
در انتها یک لیوان گردو را خرد کرده و نیمی از آن را به موادتان اضافه کنید و نیم دیگر را کنار بگذارید.
خمیر بدست آمده را داخل قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی آن را صاف کنید.
گردویی را که کنار گذاشته بودید روی خمیر بریزید و آن را به فر منتقل نمایید. کیک گردویی را برای 45 الی 60 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه گرم شده بپزید.
نکات تکمیلی در مورد کیک گردویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .