کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید !
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب میدانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.
(این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرایی های مجلسی می باشد)
مواد لازم برای کیک یزدی
- آرد سفید :300 گرم
- تخم مرغ :3 عدد
- شکر :200 گرم
- ماست غلیظ :150 گرم
- روغن مایع :175 گرم
- عسل:یک قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری
- پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری
- گلاب :3 قاشق غذاخوری
درست کردن کیک یزدی خانگی
دستور پخت کیک یزدی ترد و خوشمزه
ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.بعد فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شوند.بعد روغن مایع را به مخلوط شکر و تخم مرغ کرم رنگ شده اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله نهایی پخت کیک یزدی
نکاتی که ممکن است باعث پف نکردن کیک یزدی شوند:
- ممکن است اندازه هایتان دقیق نباشد.
- زمان مخلوط کردن مواد زیاد یا کم بوده باشد.
- دمای فرتان مناسب نبوده باشد.
- در هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن مواد را رعایت نکرده باشید.
- کره یا تخم مرغ تان هم دما با محیط نشده باشند.
- بکینگ پودر تان تاریخ گذشته و یا کم بوده باشد.
- مقدار روغن بیش از حد بوده باشد.
- قالب کیکتان نسبت به مایع آن بزرگ بوده باشد.
- قالب کیک یزدی نباید چرب شود. زیرا بر اثر حرارت بالا چربی وارد بافت کیک می شود و پف کیک رامی خواباند. پس حتما از قالب های نچسب برای تهیه کیک یزدی استفاده کنید.
- قالب کیکی را که قبلا استفاده کردید حتما یک بار دیگر بشویید و کاملا خشکش کنید تا هیچ اثری از چربی روی آن باقی نمانده باشد.
- اگر در هنگام پختن کیک در فر را باز و بسته کنید یا آن را خیلی زودتر از اتمام پخت باز کنید وسط کیک شما پف نخواهد کرد.
- اگر زمان آمادهسازی مایه کیک و پخت آن زیاد باشد باعث میشود اطراف کیک شما پف کرده ولی وسط آن پف نکند.
نکات تکمیلی در مورد کیک یزدی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک یزدی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .