مواد لازم برای گازپاچو
- گوجه فرنگی متوسط:4 عدد
- خیار متوسط:3 عدد
- پیاز کوچک:یک عدد
- فلفل دلمه سبز:نصف یک عدد
- لیموترش ریز:2 عدد
- پودر نان خشک:2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون:4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
![طرز تهیه گازپاچو گازپاچو](https://khodneviis.ir/static/upload/img/666_139144.webp)
طرز تهیه گازپاچو
ابتدا خیار ، گوجه ، پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و با هم مخلوط نمایید ، مقداری از آن را برای تزیین بردارید و بقیه مواد را داخل مخلوط کن بریزید تا له شود.
در ادامه آب لیمو ترش را بگیرید و اضافه نمایید ، روغن زیتون ، نان خشک ، نمک ، فلفل و دو پیمانه آب بریزید و با هم مخلوط نمایید.
مواد گازپاچو را در یخچال بگذارید تا سرد شود ، سپس در ظرف مورد نظر بکشید و با مخلوط خیار و گوجه ای که کنار گذاشته اید تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات
1. برای تهیه پودر نان خشک، نان یا مغز نان بیات را خشک کرده و خرد کنید.
2. از نعناع ساطوری در سوپ استفاده کنید.
3. به جای آب می توانید از آب گوجه فرنگی استفاده کنید.
![طرز تهیه گازپاچو اسپانیایی گازپاچو اسپانیایی](https://khodneviis.ir/static/upload/img/666_139145.webp)
نکات تکمیلی در مورد گازپاچو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
گازپاچو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .