پیتزاهای ایتالیایی بسیار معروف هستند و یکی از خوشمزه ترین آنها پیتزای ناپولی است که بسیار طرفدار دارد به همین جهت در این بخش طرز تهیه پیتزا ناپولی خوشمزه را می خوانید.
در این آموزش شما را با روش تهیه پیتزا ناپولی لذیذ و پرطرفدار آشنا می کنیم. می توان گفت این پیتزا، اولین پیتزایی بود که در جهان ابداع شد و پیشینه تاریخی آن به قرن هجدهم در شهر ناپل بر می گردد. برای تهیه این پیتزا شما نیاز به موادی همچون فلفل، پنیر گودا، آویشن، ریحون و ژامبون دارد.
در ادامه این مطلب دو روش تهیه پیتزای ناپولی را می خوانید با ما همراه باشید.
روش اول
مواد لازم پیتزا ناپولی برای چهار نفر
- یک بسته پنیر موزارلای 500 گرمی تی اس تی
- نمک و فلفل به مقدار دلخواه
- نصف قاشق غذاخوری پودر ریحان خشک
- نصف قاشق غذاخوری آویشن خرد شده
- 50 گرم پنیر رنده شده پارمسان
- 100 گرم زیتون بدون هسته
- یک عدد فلفل دلماه ای کوچک
- 4 حبه سیر رنده شده
- یک عدد پیاز کوچک
- چهار عدد قارچ بزرگ
- چهار قاشق غذاخوری سر پر سس کچاپ
- یک قاشق غذاخوری سس پستو
- یک بسته خمیر پیتزای ایتالیایی
- 200 گرم ژامبون مرغ
طرز تهیه پیتزا ناپولی به روش اول
در اولین قدم برای تهیه پیتزای ناپولی، شعله پایین فر را روشن کنید و دمای آن را روی 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید و تنظیم کنید و بگذارید خوب گرم شود و در قدم بعد ژامبون مرغ، قارچ، سیر، فلفل دلمه ای، پیاز، زیتون و حبه های سیر را در یک ظرف تا حدی که ممکن است به صورت ریز رنده کنید و سپس پودر آویشن، سس پستو و پودر پنیر را به آنها اضافه کنید و با یک چنگال مواد را هم بزنید طوری که له نشوند و سپس کف سینی را چرب کنید و جعبه خمیر پیتزای ایتالیایی را از فریزر خارج کنید این جعبه دارای 6 عدد خمیر است.
به تعداد مورد نیاز خمیر از بسته بردارید و باقی مواد را درون فریزر برگردانید. خمیرها را از درون لفل پلاستیکی شان خارج کنید و به همان صورت منجمد درون سینی فر قرار دهید. روی هر خمیر یک قاشق سس کچاپ بمالید و کمی پنیر رنده تی اس تی روی خمیرها بریزید و خوب پخش کنید.
سپس مخلوطی را که آماده کرده اید روی خمیرها بریزید و پهن کنید و در آخر تمام سطح پنیر پیتزای ناپولی را با پنیر پیتزا بپوشانید و روی لایه پنیر مقداری ریحان خشک بریزید.
سینی را در طبق وسط فر قرار دهید و در فر را ببندید و بگذارید که به مدت 10 دقیقه پیتزها پخته شوند.
سپس شعله پایین فر را خاموش کنید و شعله بالایی را روشن کنید. پخت پیتزاها را برای ده دقیقه دیگر ادامه دهید تا پنیر روی پیتزا خوب آب شود و رنگ آن طلایی شود.
روش دوم
مواد مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا ناپولی
- گوجه فرنگی رسیده 5 تا 6 عدد
- روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پنیر موتزارلای تازه 200 گرم
- برگ ریحان به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا ناپولی به روش دوم
در ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید و سپس گوجه فرنگی های خرد شده را با کمی نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزده دار کنید و در مرحله بعد سینی را چرب کنید و خمیر را به قطر 2 الی 3 میلی متر باز کنید و با کاتر گرد ده سانتی متری برش بزنید و در سینی مخصوص پیتزا قرار دهید و از مخلوط گوجه فرنگی بر روی خمیرها بریزید.
حلقه های پنیر را روی آنها بچینید و در قدم بعدی سینی را پانزده تا بیست دقیقه در طبقه وسط فری که از پانزده دقیقه قبل، روی حرارت دویست درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید تا پنیز پیتزا طلایی و پنیر ذوب شده شود و در آخرین مرحله پیتزا را از فر خارج کنید و روی آنها را با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.
پیتزا ناپولی آماده است و می توانید از طعم خوب آن لذت ببرید. در ادامه روش تهیه چند نوع پیتزای خوشمزه دیگر را هم بخوانید.