طرز تهیه سوپ ذرت
سوپ ذرت یکی از انواع غذاهای خوشمزه است که با دستورهای متنوعی تهیه میشود.مانند سوپ مرغ و ذرت، سوپ ذرت و آب مرغ، سوپ سبزیجات و ذرت، سوپ جو با ذرت و انوع سوپ های دیگر،برای تهیه سوپ ذرت میتوانید به جای ذرت تازه از کنسرو ذرت استفاده کنید.
مواد لازم برای سوپ ذرت
- کنسرو ذرت :800 گرم
- روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
- پیاز سفید متوسط : یک عدد، نگینی شده
- سیر:2 حبه، رنده شده
- فلفل سفید :یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- آب مرغ:یک و نیم لیتر
- خامه : یک دوم پیمانه
طبخ سوپ ذرت
طرز تهیه سوپ ذرت
مرحله اول:
برای درست کردنسوپ ذرت قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز نگینی شده را داخل آن تفت دهید. بعد از4 دقیقه تفت دادن پیاز سیر و پودر فلفل سفید را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله دوم:
سه چهارم از ذرت را یعنی 265 گرم ، داخل قابلمه اضافه کنید و پس از 3 دقیقه تفت دادن ،آب مرغ را هم اضافه کنید.حرارت را بالا ببرید تا سوپ به جوش بیاید.
بعد شعله را کم کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید تا 20 دقیقه ای سوپ بپزد.
مرحله سوم:
سپس سوپ را به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید تا صاف و یکدست شود. بعد از این مرحله ذرت باقیمانده را به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و چند دقیقه قبل از سرو سوپ خامه را داخل آن مخلوط کنید.
پخت سوپ ذرت
نکات تکمیلی در مورد سوپ ذرت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ ذرت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .