سس یا دیپ اسفناج یک میانوعدهٔ ساده است. در این مطلب با طرز تهیهٔ دیپ اسفناج آشنا شوید.
زمان تهیه و سن خوردن این غذا
این دستور پخت برای کودکان نوپای ۱۲ تا ۱۸ ماهه در نظر گرفته شده و زمان آمادهسازی این سس در حدود ۱۰ دقیقه است.
مواد لازم
این مقدار مواد اولیه به اندازهٔ ۵ قاشق از این سس برایتان آماده خواهد کرد. مواد لازم به ترتیب زیر است:
- یک چهارم لیوان اسفناج پخته، آبگرفته و خردشده
- یک لیوان پنیر کاتیج رنده یا لهشده
- ۲ سرانگشت پیاز ریزشده
- ۲ سرانگشت شوید
- ۲ سرانگشت پودر سیر در صورت دلخواه
طرز تهیه
اسفناج بدون آب و پنیر را مخلوط کنید و شوید، پیاز و سیر را در صورت دلخواه به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. برای ملایمتر شدن طعم اسفناج هم میتوانید پنیر کاتیج بیشتری به آن اضافه کنید.
همچنین چون این غذا برای بچههاست، در صورت تمایل میتوانید پیاز و سیر را حذف کنید و خیلی کم پنیر خامهای یا هر پنیر دیگری را جایگزین پنیر کاتیج کنید.
مواد مغذی این غذا
تحلیل مواد مغذی این سس در هر قاشق غذاخوری یا هر ۱۵ میلیلیتر آن به شکل زیر است:
- ۱۳ کالری
- ۲ گرم پروتئین
- ۱۰ درصد از نیاز روزانهٔ کودک به ویتامین A