پورهٔ بلغور جو دوسر و سیب کبابی با دارچین را چطور درست کنید؟ در این مطلب با طرز تهیهٔ این پوره آشنا شوید.
زمان تهیه و سن خوردن این غذا
این پوره برای کودکان بزرگتر از ۱۲ ماه در نظر گرفته شده و زمان آمادهسازی و پخت آن هم حدود ۳۵ دقیقه است.
مواد لازم
این مقددار مواد اولیه تقریباً ۲ لیوان بزرگ از این غذا خواهد بود. مواد لازم به شکل زیر است:
- حدود ۲ لیوان بلغور جو دوسر پخته
- ۴ عدد سیب زرد
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین یا به میزان دلخواه طبق ذائقهٔ شما و کودکتان
- آب به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیهٔ این غذا به شکل زیر عمل کنید:
- فر را از قبل روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۶ درجهٔ سانتیگراد گرم کنید.
- سیبها را نصف و هستهها را جدا کنید.
- سیبها را از سمت برشخورده روی سینی فر بگذارید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید.
- گوشت سیب را با قاشق جدا کنید و پوستها را دور بریزید.
- سیب، بلغور جو دوسر را که قبلاً پختهاید و دارچین را در یک غذاساز بریزید و پوره کنید تا نرم شود.
- به موادتان کمکم آب اضافه کنید تا به قوام مطلوب و دلخواهتان برسید.
- بگذارید کمی سرد شود و سرو کنید.