کاپکیک یا کیک فنجانی کدو سبز ترفندی ساده برای تهیهٔ یک کیک مفید خانگی برای بچههاست. در این مطلب با طرز تهیهٔ کیک فنجانی کدو سبز آشنا شوید.
سن خوردن این غذا
این دستور پخت برای کودکان نوپای ۱۲ ماهه و بزرگتر در نظر گرفته شده است. این کاپکیکها که اندکی شیرین هستند و تهمزهای از دارچین دارند، برای صبحانه یا میانوعدههای حاضری عالی هستند.
مواد لازم
این مقدار مواد اولیه برای تهیهٔ حدود ۱۸ کاپکیک در نظر گرفته شده است:
- نصف لیوان یا ۷۵ گرم کدو سبز رندهشده یا هویج رندهشده
- یک سوم لیوان یا ۶۰ گرم آرد چندمنظوره
- یک سوم لیوان یا ۶۰ گرم آرد گندم سبوسدار
- ۳ قاشق غذاخوری سرپُر شکر قهوهای
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر دارچین
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک سوم لیوان یا ۷۵ گرم ماست پرچرب
- یک عدد تخمبزرگ
- ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
طرز تهیه
برای تهیهٔ این کیکهای کوچک به شکل زیر عمل کنید:
- فر را روی ۴۰۰ درجهٔ فارنهایت یا ۲۰۰ درجهٔ سانتیگراد گرم کنید.
- اسپری روغن را به قالب کاپکیک ۲۴تایی بپاشید.
- اگر کدوهای رندهشده آب دارد، آن را روی دستمال کاغذی حولهای بریزید تا آبشان را بگیرید و خشک کنید.
- آردها، شکر قهوهای، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را در یک کاسه بریزید و با قاشق و سپس همزن مخلوط کنید.
- در کاسهٔ دیگری، کدو سبز، ماست، تخممرغ و روغن را با هم مخلوط کنید.
- مواد خیس را داخل مواد خشک بریزید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند، اما آنها را بیش از حد مخلوط نکنید.
- خمیر بهدستآمده را در قالب کاپکیکها بریزید، آن را به طور مساوی تقسیم کنید و قالبها را تا بالا پر کنید که احتمالاً حدود ۱۸ قالب را پر کند.
- آنها را تا زمانی که به رنگ قهوهای طلایی درآید، یعنی حدود ۱۳ دقیقه در فر بگذارید.
- بعد از درآوردن از فر بگذارید کاپکیکها ۵ دقیقه بمانند تا خنک شوند و سپس به یک سبد سیمی منتقل کنید تا کاملاً سرد شوند.
- کیکهای فنجانی کودک شما آمادهٔ خوردن هستند.
کاپکیکها را هم میتوانید در ظروف نگهداری مواد غذایی تا سه روز نگه دارید.