طرز تهیه تست فرانسوی
طرز تهیه تست فرانسوی صبحانه بسیار خوشمزه و لذیذ. نام دیگر این غذا نان تخم مرغی می باشد که با آغشته کردن نان تست در تخم مرغ همزده و سرخ کردن نان آماده میشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تست فرانسوی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
طرز تهیه اسنک پنیری خانگی در ماهیتابه با نان تست ساده و سریع
دستور پخت راحت و بسیار آسان یک فینگرفود بسیار پرطرفدار و خوشمزه این غذا را می توانید بدون…
مواد لازم | |
نان تست | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | نصف لیوان |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق مربا خوری |
کره | به مقدار لازم |
طرز تهیه تست فرانسوی
مرحله اول
برای شروع تخم مرغ را درون کاسه شکسته و آنها را با همزن دستی در حدی هم بزنید که سفیده و زرده با هم یکدست شوند. بعد از انجام این کار شیر و شکر و وانیل را به مایه تخم مرغ اضافه نمایید.
مرحله دوم
دوباره مایع را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و دانه های شکر کاملا حل شوند. نان را درون مایع قرار دهید و پشت و روی آن را کاملاً به مواد تخم مرغی آغشته کنید. نان زیاد درون مایه نماند در حد آغشته شدن کفایت می کند.
مرحله سوم
ماهی تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کف آن را با کره چرب کنید. نان تست ها را درون ماهیتابه گذاشته و دو طرف آن را به خوبی سرخ کنید تا طلایی شود. حالا می توانید نان تست را با عسل و مربا یا شکلات نوش جان کنید.
ساندویچ با نان تست در ماهیتابه
دستور پخت غذای ساده و رژیمی که از آن بعوان پیش غذا و عصرانه و حتی صبحانه میتوانید استفاده…
منبع : paniz_nia